Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Лепила за гипскартон

Филтри

1-4 от 4 продукти

Филтри

1-4 от 4 продукти

Строителните смеси са неизменна част от всяка строителна дейност. Те имат изключително широко приложение и качеството им влияе до голяма степен върху крайния резултат от работата.

Когато избирате мазилки и лепила в строителната дейност, не бива да правите компромис с тяхната надеждност, защото ефектът от некачествения строителен продукт може да е пагубен. 

Из категориите на TeMax.bg можете да намерите и гама лепила за гипскартон, отговарящи на най-високите стандарти за качество, с чиято помощ работата ви ще върви безупречно.

Какви лепила за гипскартон ще откриете при нас

Лепенето на гипсокартонови плоскости директно към стената е най-лесният вариант за поставяне на гипсокартон.

То изключва необходимостта от всякакви аксесоари за гипскартон като окачвачи и снадки. Освен това може да бъде изключително лесно ако имате правилните лепила за гипскартон.

Сред нашите ни предложения ще откриете висококачествено гипсово лепило с изключително добри адхезивни свойста.

Всички сухи строителни смеси и инертни материали, които предлагаме, са подбрани за да улесняват работата ви и да ви помогнат да постигате безупречни резултати.

Как да изберете лепило за гипсокартон

Изборът на подходящи лепила и смеси за гипсокартон е от основно значение за качеството на финалния резултат и неговата устойчивост. Ако лепилото е некачествено, скоро след поставянето може да се появят проблеми като напуквания и изкривявания в повърхността.

Най-разпространеното лепило за гипсокартон е на гипсова основа. Различните производители включват различни добавки в състава на тези лепила, които им придават различни свойства.

Някои от гипсовите лепила могат да бъдат използвани и за залепване на изолация или пяна. Сред нашите предложения ще намерите висококачествени гипсови лепила с голяма устойчивост, лесни за нанасяне и употреба.

Гъвкавото полиуретаново лепило е друга популярна опция за лепенето на гипсокартон. То се предлага в туби и е готово за употреба, но за нанасянето му се налага да използвате пистолет за лепило.

За лепене на тапети можете да използвате и специална шпакловка или мазилка, но трябва да се уверите, че избраният продукт притежава високи адхезивни качества.

Ако гипсокартонът трябва да бъде прикрепян върху лъскави и гладки повърхности може да се използва и силикон.

TeMax.bg – решението на всеки проблем в строителството

Доверието е една от най-големите ни ценности. В стремежа си никога да не предаваме доверието на своите потребители, подбираме продукти от доказани производители с проверено качество.

За да уплътним думите си, за всеки продукт предоставяме гаранция за качество и дълъг експлоатационен срок.

Попитайте нашите клиенти и се уверете сами. Разгледайте колекциите ни и поръчайте от TeMax.bg или ни посетете на място.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от