Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Лепила за шпакловки и топлоизолация

Филтри

1-11 от 11 продукти

 1. ЛЕПИЛО ЗА EPS WEBERGUARD 25КГ
  ЛЕПИЛО ЗА EPS WEBERGUARD 25КГ
  14,39 лв.
 2. ЛЕПИЛО ШП-КА ЗА EPS/XPS WEBERGUARD 25КГ
  ЛЕПИЛО ШП-КА ЗА EPS/XPS WEBERGUARD 25КГ
  19,99 лв.
 3. ЛЕПИЛО-ШПАКЛ. TERMO UNIVERSAL БЯЛО 25КГ
  ЛЕПИЛО-ШПАКЛ. TERMO UNIVERSAL БЯЛО 25КГ
  18,99 лв.
 4. ЛЕПИЛО-ШПАКЛ.СМЕС TERMO UNIVERSAL 25КГ
  ЛЕПИЛО-ШПАКЛ.СМЕС TERMO UNIVERSAL 25КГ
  16,99 лв.
 5. ШПАКЛОВКА БИЛКО 25КГ ЗА ТОПЛ.СИВА
  ШПАКЛОВКА БИЛКО 25КГ ЗА ТОПЛ.СИВА
  12,99 лв.
 6. ШПАКЛОВКА БИЛКО 25КГ ЗА ТОПЛОИЗОЛ.БЯЛА
  ШПАКЛОВКА БИЛКО 25КГ ЗА ТОПЛОИЗОЛ.БЯЛА
  14,49 лв.
 7. ШПАКЛОВКА ЦИМЕНТОВА БЯЛА 20КГ
  ШПАКЛОВКА ЦИМЕНТОВА БЯЛА 20КГ
  14,59 лв.
Филтри

1-11 от 11 продукти

Както всички знаете лепилото за изолация и шпакловки е продукт, имащ за цел да съедини два материала. Няколко са основните вида, които можете да откриете на пазара и при нас.

Ето какви са те:

 • пастообразни;
 • сухи;
 • течни.

Някой от тях са предназначени за професионална употреба, а други за домашно ползване.

В случай, че не притежавате кой знае какви познания в тази сфера, то съветваме да се консултирате с представител от онлайн магазина TeMax, който да ви напътства, с цел осъществяване на възможно най-правилния избор.

Ние ви предлагаме богата гама от лепила, подходящи за всякакви нужди. Всеки един артикул е дело на доказал се производител и това ние ви го гарантираме.

Какви видове лепила за изолация ще откриете при нас?

Както вече знаете TeMax не сме просто онлайн магазин, а съюзник на търсещия гражданин. В стремежа си да задоволим предпочитанията на хората, то ние създадохме редица категории, в които да вместим едни от най-висококачествените продукти, появявали се някога.

За нас е повече от важно потребителите да бъдат ориентирани, когато става въпрос за инвестиции. Ето защо ще посочим едни от най-разпространените видове лепила:

 • Сухо лепило – този продукт може да бъде открит изключително лесно. Предлага се в различни грамажи, сред които да избирате. Много често намира приложение в строителството. Посредством него се осъществява перфектен завършек на финала на всяка ремонтна дейност.
 • Универсално – то е подходящо за множество цели и с него бихте могли да съедините два еднакви или два различни материала, било то дърво, метал, стъкло, пластмаса или друго. Когато работите с него, винаги се стремете да бъдете в помещение, което да проветрявате, тъй като миризмата му обикновено е много силна.

Защо да изберете TeMax?

Причините, поради които потребителите решават да пазаруват от нашия онлайн магазин, а не от който и да е било друг търговски обект, наистина са разнообразни.

На първо място е богатата палитра от предложения, до която ние ви осигуряваме достъп. Освен това сме в състояние да гарантираме за качеството на всички наши лепила. Ценовият диапазон също е нещо, което няма как да остане незабелязано.

Ние сме насреща за всякакви въпроси и запитвания, свързани с лепилата, които предлагаме. Извършването на покупка е като детска игра. Ако искате да се снабдите с наистина висок клас лепило, то значи сте попаднали на правилното място.

Ние от TeMax знаем кое е най-добро за вас и ви го предлагаме тук и сега. Доверявайки ни се, то вие правите правилен избор.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от