Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Лепила за шпакловки и топлоизолация

Както всички знаете лепилото за изолация и шпакловки е продукт, имащ за цел да съедини два материала. Няколко са основните вида, които можете да откриете на пазара и при нас.

Ето какви са те:

 • пастообразни;
 • сухи;
 • течни.

Някой от тях са предназначени за професионална употреба, а други за домашно ползване.

В случай, че не притежавате кой знае какви познания в тази сфера, то съветваме да се консултирате с представител от онлайн магазина TeMax, който да ви напътства, с цел осъществяване на възможно най-правилния избор.

Ние ви предлагаме богата гама от лепила, подходящи за всякакви нужди. Всеки един артикул е дело на доказал се производител и това ние ви го гарантираме.

Какви видове лепила за изолация ще откриете при нас?

Както вече знаете TeMax не сме просто онлайн магазин, а съюзник на търсещия гражданин. В стремежа си да задоволим предпочитанията на хората, то ние създадохме редица категории, в които да вместим едни от най-висококачествените продукти, появявали се някога.

За нас е повече от важно потребителите да бъдат ориентирани, когато става въпрос за инвестиции. Ето защо ще посочим едни от най-разпространените видове лепила:

 • Сухо лепило – този продукт може да бъде открит изключително лесно. Предлага се в различни грамажи, сред които да избирате. Много често намира приложение в строителството. Посредством него се осъществява перфектен завършек на финала на всяка ремонтна дейност.
 • Универсално – то е подходящо за множество цели и с него бихте могли да съедините два еднакви или два различни материала, било то дърво, метал, стъкло, пластмаса или друго. Когато работите с него, винаги се стремете да бъдете в помещение, което да проветрявате, тъй като миризмата му обикновено е много силна.

Защо да изберете TeMax?

Причините, поради които потребителите решават да пазаруват от нашия онлайн магазин, а не от който и да е било друг търговски обект, наистина са разнообразни.

На първо място е богатата палитра от предложения, до която ние ви осигуряваме достъп. Освен това сме в състояние да гарантираме за качеството на всички наши лепила. Ценовият диапазон също е нещо, което няма как да остане незабелязано.

Ние сме насреща за всякакви въпроси и запитвания, свързани с лепилата, които предлагаме. Извършването на покупка е като детска игра. Ако искате да се снабдите с наистина висок клас лепило, то значи сте попаднали на правилното място.

Ние от TeMax знаем кое е най-добро за вас и ви го предлагаме тук и сега. Доверявайки ни се, то вие правите правилен избор.

Прочети повече
Филтри

1-11 от 11 продукти

 1. ЛЕПИЛО ЗА EPS WEBERGUARD 25КГ
  ЛЕПИЛО ЗА EPS WEBERGUARD 25КГ
  10,99 лв.
 2. ЛЕПИЛО ШП-КА ЗА EPS/XPS WEBERGUARD 25КГ
  ЛЕПИЛО ШП-КА ЗА EPS/XPS WEBERGUARD 25КГ
  14,99 лв.
 3. ЛЕПИЛО-ШПАКЛ.СМЕС TERMO UNIVERSAL 25КГ
  ЛЕПИЛО-ШПАКЛ.СМЕС TERMO UNIVERSAL 25КГ
  11,99 лв.
Филтри

1-11 от 11 продукти

© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от