Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Предпазители

Филтри

1-32 от 75 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 75 продукти

Страница

В тази категория ще намерите съвременни предложения за автоматични предпазители за електропреносна мрежа, както и т. нар. стопяеми предпазители или най-класическият модел бушони. И двете групи артикули служат за прекъсване на електрическата верига, към която са свързани, с цел защитата ѝ от претоварване и/или съществени повреди.

Защо автоматичните предпазители са по-доброто решение

Те използват подобрена технология за прекъсване на електропреносната мрежа. Благодарение на нея изключването на веригата става по-бързо и по-лесно. Освен това за поддържането на този вид електроматериалиняма да са ви необходими по-дълбоки знания и опит.

Класическите бушони от друга страна изискват по-специфична работа при смяната им, както и за тяхното свързване. При автоматичните предпазители смяна не е необходима, тъй като при опасност от претоварване на мрежата, тя се прекъсва автоматично.

При стопяемите предпазители прекъсването се осъществява чрез изгарянето на вътрешната нишка на бушона при протичането на опасен за мрежата ток. Вследствие на което е необходимо бушонът да бъде заменен с друг. При автоматичния предпазител е необходимо само да бъде върнат ключа в изходно положение. Т. е. тук говорим за многократно приложение.

Какви автоматични предпазители / бушони се предлагат в TeMax

Всяка електрическа система се нуждае от предпазител срещу претоварване и къси съединения. Това е важен компонент от всяка електропреносна мрежа и има съществено значение за безопасността. Затова в TeMax.bg предлагаме само качествени автоматични предпазители и бушони, които да ви служат дълго време и да осигуряват сигурна защита.

В категорията автоматични предпазители / бушони ще намерите и необходимите аксесоари в тази връзка като патрони, бакелити, шини, гребени и т. н.

Тук ви предлагаме продукти на едни от най-добрите производители в бранша, защото знаем, че нашите клиенти желаят да се погрижат за своите домакинства с най-качествените, издръжливи и функционални продукти.

Има значение какви предпазители ще изберете, тъй като в зависимост от използваните материали за направата им те могат да бъдат с дълъг експлоатационен живот или обратното – да не осигуряват необходимата дълготрайност на употребата.

При нас ще намерите най-различни видове автоматични прекъсвачи, в зависимост от номиналния ток, за който са предназначени, броя на полюсите (еднополюсни или многополюсни), броя на фазите, напрежението (работещи при ниско, средно или високо напрежение) и т. н.

В TeMax.bg ще намерите много изгодни автоматични предпазители / бушони, чиято достъпна цена е възможна благодарение на подбора ни на правилните брандове и доставчици на артикулите. Възползвайте се от нашите предложения и направете една добра инвестиция.

TeMax – мястото, където може да намерите всичко необходимо за дома, строителството, градината и хобито в предпочитаното качество и на достъпни цени.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от