Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Крепежни елементи за ВиК

Филтри

1-32 от 73 продукти

Страница
  1. ВИТЛО МЕТ. ХРОМ CLICK/CLACK S-A37
    ВИТЛО МЕТ. ХРОМ CLICK/CLACK S-A37
    18,99 лв.
  2. ПАНТИ ЗА МЕХАНИЗЪМ ЗА КАЗАНЧЕ 7027
    ПАНТИ ЗА МЕХАНИЗЪМ ЗА КАЗАНЧЕ 7027
    2,99 лв.
Филтри

1-32 от 73 продукти

Страница

Модерната баня е в непрестанен процес на промяна, най-вече благодарение на развитието на технологиите. Но без значение колко модерна и иновативна е една баня, в нея винаги ще има мебели и електроуреди, които имат нужда от крепежни елементи за ВиК и точно това ще намерите тук.

Различните видове крепежни елементи, които ще намерите тук

Основното разделение между различните крепежни елементи за баня, се прави не по-функция, а по предназначение. Някои елементи се ползват за държането на тежки предмети, като пълни бойлери.

Има и елементи, които се ползват за закрепването и монтажа на моноблокове, керамични казанчета и мивки.

Причината да има специфични видове крепежни елементи е заради специфичните видове работа, за които са предназначени. Това е причината да са направени от различни видове материали.

Куките за висящи бойлери, например, са създадени да издържат половин тон от натоварване във посока противоположна на зърното на метала.

Това означава, че подобен крепежен елемент е изключително добър в обирането и издържането на латерални сили. С изпълването и изпразването на един бойлер, куките трябва да са способни да издържат на непрестанно променящото се напрежение без да показват следи от умора на материала.

Същото важи, поне до известна степен, за крепежните елементи за моноблок или мивка, за това е и особено важно да изберете правилно преди да пристъпите към монтаж.

С какво тези продукти се различават от други крепежни елементи

Основната разлика, както описахме по-горе, се състои в това, че елементите за монтаж за баня трябва да издържат на вертикално напрежение с променливост на интезитета. Те не са калени, тъй като каляването ще ги направи значително по-твърди и неадаптивни към силата с която биват разтягани.

Поради тази причина, различните крепежни елементи за ВиК са направени с по-високо съдържание на цинк и по-малко въглерод, за да позволят тази нужна гъвкавост. Що се отнася до начина на монтаж на самите крепежи, той се извършва чрез дюбел за бетон, които се вкарва в стената с 3-4 милиметра разстояние до дъното на дупката.

Друга важна разлика, е че тези елементи за монтаж на ВиК и мебели за баня, имат ниско съдържание на въглерод, което ги прави устойчиви на влага и корозия. Това добавя още едно ниво на сигурност за вас и вашето семейство.

Защо да купите тези продукти от TeMax.bg

Понеже от TeMax.bg си даваме сметка колко са важни тези продукти за сигурността в дома ви и това ни кара да се стремим към подбирането на възможно най-доброто на пазара. Осъзнавайки нашата отговорност, екипите ни старателно избират и проверяват за здравината на всеки крепежен елемент, за да сме сигурни, че ще получите сигурността и функционалността, която очаквате.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от