Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Комплекти маси и столове

Филтри

1-1 от 1 продукти

Филтри

1-1 от 1 продукти

Масите и столовете са центъра на една трапезария, те определят позицията на всеки член на семейството, давайки му място сред своите близки.

Полезността на една маса и нейните столове се диктува от формата и размера им. За да даде глас на всеки дом и всеки вкус, екипът на TeMax.bg създаде специална селекция от комплекти маси и столове с, които да обзаведете своя дом още днес.

Видовете комплекти маси и столове, които предлагаме

Най-основната ни селекция от маси и столове в общ комплект се състои от пет основни части – една маса и четири стола. Като стандартен избор, това са най-често ползваните и търсени продукти за дома и офиса.

Като онлайн магазин за най-различни цели, ние също така разполагаме с по-големи комплекти, съставени от пет, шест или дори десет стола и маса.

Това са трапезариите сетове, които се изтъкват със своят значително по-голям капацитет за обслужване на хора, правейки ги идеални за конферентни зали или за по-големи трапезарии.

Тук ще намерите:

  • Комплекти за четири души;
  • Комплекти за конферентни зали;
  • Комплекти за деца;
  • Комплекти за външно ползване.

С тази наша селекция ние целим да ви предоставим продукти, които са стилни, удобни и издръжливи на дългите години употреба.

Защо почти винаги е по-добра идея да изберете комплект

Причината масово да се избират именно комплектите, е тъй като те гарантират, че всички елементи в тях ще са направени така, че да си отиват едни с други.

Фактът, че всичко ще си отива с останалите елементи от комплекта е мигновено предимство, особено ако вашата цел е да създаде хармонично усещане в дома си.

Задавайки усещането на цялост, вие ще бъдете сигурни, че вашата трапезария ще бъде приветлива не само за вас и вашето семейство, но и за всички гости, които посетят дома ви.

Предимствата на закупуването на комплекти маси и столове са:

  • Масата си отива със столовете;
  • Еднаква надеждност и качество;
  • Всеки елемент има предварително заявено място;
  • Лесен начин за обзавеждане на трапезария.

Избирайки нашата селекция от масти и столове в комплект, вие избирате същността на дома – вие избирате хармония, красота и надеждност в едно.

Кое прави TeMax.bg уникален онлайн магазин

Онова, което прави TeMax.bg толкова различен онлайн магазин от всички останали, е че при нас ще намерите реални продукти, с реална гаранция за качество.

Разнообразието от избори ви дава свободата най-сетне да откриете това, което ще направи вашия дом ваш – а за едно семейство това е наистина безценно.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от