Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Мозайка, чакъл и сол

Филтри

1-1 от 1 продукти

Филтри

1-1 от 1 продукти

Ако имате градина или двор, значи сте привилегировани. Уютното външно пространство, в което можете да се наслаждавате на свободното си време през летните дни не може да бъде заменено от нищо.

Има хиляди възможности да планирате, подредите и декорирате двора си, като създадете един естетичен външен вид на екстериорното пространство, който приковава погледа. По този начин и времето, прекарано там, е още по-приятно.

Освен за озеленяването и градинските мебели, трябва да помислите и за някои други подробности, като настилката, за да изглежда екстериорното пространство на дома ви завършено.

От TeMax.bg имаме някои предложения за вас, които ще надминат очакванията ви за това колко добре може да изглежда вашата градина или двор. Представяме ви гама от различни видове мозайка, чакъл и сол за декоративно покритие на външни пространства.

Мозайка, чакъл и сол за покритие и декорация

Украсата с декоративни камъни и мозайки може да придаде изключително елегантно и впечатляващо звучене на двора ви, особено когато е изкусно подредена. Различните видове мозайка, чакъл и сол могат да ви помогнат да създадете повече разнообразие сред вашите алеи.

Бялата мозайка е класическо решение, което ще придаде изискан вид на екстериора, а цветните мозайки могат да бъдат изключително интересни. Те предлагат безкрайно разнообразие от декоративни решения.

Декоративните заоблени камъни могат да бъдат използвани за украса на алпинеуми, като създават усещане за автентичност от природата. Те могат да предотвратят и появата на плевели и да допринесат към нормалната влажност на почвата.

Градинският чакъл също допринася към естетиката на външното пространство и идеално служи за добър дренаж на почвата. Той служи и за запълване на пространствата между плочи или павета, за да предотврати растежа на плевели. 

Чакълът е изключително разпространено решение за настилка, на много достъпна цена, с което никога няма да сбъркате.

Предимствата да изберете TeMax.bg

Много търговци обещават сигурно качество на продукта си, но малко могат наистина да го предоставят. С цел да не разочароваме никога своите потребители, ние избираме само инертни материали от водещи български и световни марки.

Предоставяме дългосрочна гаранция към всеки продукт, защото стоим зад своите обещания. Множество доволни клиенти ни показват, че сме успели в своята мисия да им доставим удовлетворение на всички нужди и потребности.

При нас можете да бъдете сигурни, че когато поръчате нещо, много скоро ще го имате по най-удобния за вас начин. Стремим се да ви осигурим максимален комфорт, затова предлагаме достъпни цени и често правим промоции, за които можете да следите в сайта на TeMax.bg.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от