Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Холни маси

Филтри

1-22 от 22 продукти

Филтри

1-22 от 22 продукти

Холните маси могат да бъдат ниски, високи, кръгли, обли или квадратни – каквито и да са те основната им роля в хола е да свържат всички мебели в една смислова категория.

За да ви помогнем да постигнете нещо по-хармонично и естетично задоволително, екипът на TeMax.bg направи специална категория, в която можете да намерите всякакви на вид холни маси.

Какво прави холните маси специални

Холът е сред най-важните за ежедневието на едно семейство стаи. Тя много често е мястото, където всички се събират в свободното си време, прекарвайки го заедно в гледане на филми, телевизия или друг вид забавления.

В центъра на всеки хол стои една особена на вид маса, чиято цел не е просто естетична, но и съвсем практична.

Холната маса трябва да предоставя достатъчно пространство за посуда, чаши с кафе, дистанционни, книги, списания, брошури, както и всичко друго от, което може да има нужда едно семейство за своята разтуха.

Това, което прави холните маси наистина специални, е че те често са ниски, със стъклен плот и двойна етажерка под тях. Те ту събират пространството в една точка, ту отварят различни възможности, правейки хола в една от най-разнообразните стаи в дома.

Какви видове холни маси ще откриете тук

При нас можете да намерите няколко вида често срещани холни маси, както и някои екзотични селекции. В зависимост от наличното ви пространство, холната гарнитура и вашите предпочитания, тук можете да закупите:

  • Стъклени холни маси;
  • Маси за от метал и дърво;
  • Маси с дърво, метал и дърво;
  • Изцяло дървени маси;
  • Обли маси;
  • Маси с нестандартна форма;
  • Маси с три крака.

Както и много други избори, които да допринесат за комфорта и уюта във вашия дом. Чрез комбиниране на дивана, холната гарнитура и холната маса, вие създавате ансамбъл от форми, цветове и материали, които да отвори сетивата на всеки зърнал тази геометрична комбинация.

За да намерите точните нотки, ние сме разделили своята селекция по смислови категории, като така ви даваме шанс внимателно да подберете точните елементи, които да присъстват в дома ви.

Защо сме сигурни, че ще останете доволни от TeMax.bg

Това, което ни кара да сме уверени във вашето удоволствие от пазаруването при нас, е фактът, че всичко налично на сайта е внимателно и старателно подбрано.

Онова, което ние най-много ценим е именно качеството на продуктите предоставени пред нашите клиенти. То ни дава спокойствието, че какъвто и избор да направите, вие ще изберете качествен артикул, от които няма да останете разочаровани.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от