Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Хигиенни материали за домашни любимци

Филтри

1-29 от 29 продукти

Филтри

1-29 от 29 продукти

В отговор на хигиенните нужди на домашните любимци, много хора избират да закупят цяла плеяда от продукти.

Истината, е че решенията за хигиената на домашните любимци може да е доста проста – селекцията от хигиенни материали за домашни любимци на TeMax.bg.

При нас ще намерите не само котешки тоалетни и подобаващ за тях пясък и лопатка, но и шампоани за различни видове козини и породи. Трансформирайте неуморното кално куче или в чист член на семейството си със сигурни и доброкачествени продукти за хигиена още днес.

Хигиенни материали за домашни любимци – какво предлагаме

Хигиената при домашните любимци е също толкова важна за самите тях, колкото вас. Всяко животно има вградения инстинкт да се самопочиства, но има някои физиологични функции, които няма как да почистят.

Тук идва ролята на човешката намеса и закупените от ТеМакс котешки и кучешки аксесоари за хигиена за дома. Добре дресираните домашни любимци бързо привикват към местата за изхождане, като намаляват миризмата на своите екскременти по навик.

Внесете порядък в хаоса и направете монументално решение – изберете правилната тоалетна и вид пясък за нея и научете своето малко коте как точно стоят нещата у дома.

Как да гарантирате здрава козина и чист дом

Грижата за козината на вашия домашен любимец, дори тя да е къса, е важно за тяхното здраве и комфорт. Лятото представлява особено голямо предизвикателство за котките и кучетата, тъй като през този период те преминават през сезонната смяна на козина.

Някои породи кучета, като Хъскитата или Ретрийвърите, сменят козината си поне 2 пъти в годината, като самият процес е напълно автоматичен. При смяната на долната козина, има вероятност от развиване на алергични реакции, особено ако се случи козината да се сплъсти.

Затова е особено значение честото ресане – то забързва процесът по смяна на козината, както и предотвратява сплъстяването и раздразнението на кожата.

Същото важи и за котките, но при тях нещата са още по-деликатни. По тънката им кожа означава, че трябва да сте изключително внимателни и да използвате специална, мека четка за ресане, която да не дразни нежната епител.

За щастие тук можете да намерите правилните инструменти и още по-правилните шампоани и препарати против сплъстяване – на страхотна цена и с гаранция за сигурност.

TeMax.bg дава сигурност на своите клиенти вече 10 години

Когато търсите продукти за домашните си любимци като изложените тук хигиенни материали за домашни любимци, вие най-вече търсите сигурност.

Като главен доставчик на продукти за домашни любимци за България, ние смеем да твърдим, че сме източник на спокойствие от повече от 10 години – уверете се сами.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от