Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Домакински електроуреди

Филтри

1-32 от 117 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 117 продукти

Страница

Всяко функционално домакинство се нуждае от поне базови електроуреди, дали това ще е хладилник, печка или котлон. Но със селекцията бяла техника на TeMax.bg не е нужно да се задоволявате с минималното, като имате различни по функционалност, стил и дизайн домакински електроуреди, от които можете да избирате.

Какви бяла техника предлагаме

Тук ще намерите всичко нужно за пълното обзавеждане на една кухня, без значение дали е за дома, хотела или офиса. Много от уредите в тази селекция улесняват работата на домакинството, като спестяват работа, електроенергия, време и усилия – все ресурси, с които не винаги разполагаме в изобилие.

Абсорбаторите, например, са специално създадени да извличат миризмите от процеса на готвене, като също така намаляват количеството водна пара и изпарение в стаята. Благодарение на тях се намалява шансът за развитието на мухъл по стените и в ъглите и така се запазва много по-голяма степен на хигиена.

Комплектите за вграждане спестяват на потребителя време в търсене и директно го снабдяват с вече комплектувани, взаимно подкрепящи се продукти, от които всяко семейство има нужда.

Готварските печки с котлони са този класически избор, с който сме свикнали, като една разлика в тази категория, е че нашите предложения идват оборудвани с нови технологии и стандарти за сигурност.

Плотовете за готвене или керамичните котлони са нововъведение със стилна нотка за всяка кухня, като освен красиви са и изключително ефикасни в своята работа. Разполагаме както с малки, така и с големи котлони, в зависимост от размерите на кухнята и потребностите на нашите клиенти.

Микровълнови печки - фурните с микровълново готвене са бързо решение на необходимостта от затопляне и дори приготвяне на храна. Има уреди, които са готови за вграждане и такива, които са със стилен корпус, който много от нашите клиенти избират да оставят видим.

Съдомиялната е верен помощник на всяко домакинство, тъй като спестява една от най-досадните задачи в кухнята – миенето на съдове след готвене. Разбира се, за да се грижи този електроуред за нас, е нужно да се грижим и ние за него – за това е желателно едрите хранителни частици да бъдат премахнати от чиниите и посудата преди полагане за обработка от машината.

Хладилниците са сърцето на една кухня, тъй като благодарение на тях можем да съхраняваме продукти за храна, както и вече приготвена такава.

Размерът на хладилника се съобразява най-вече с размерите на кухнята, но ако разполагате с пространство, тук вие ще откриете от тези тъй мечтани двукрилни хладилници с огромни размери и стилен дизайн.

Защо да се спрете в онлайн магазина на TeMax.bg

Освен богата селекция на продукти, тук ние можем да ви предоставим качество на обслужване и гаранция за какъвто и избор да направите.

Без значение дали ще закупите един или повече домакински електроуреди, ние сме уверени, че това което ще вземете за дома си, ще бъде не само функционално, но и трайно.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от