Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Фотьойли и табуретки

Филтри

1-24 от 24 продукти

 1. ФОТЬОЙЛ ERIK СВ.КАФЯВ
  ФОТЬОЙЛ ERIK СВ.КАФЯВ
  392,00 лв.
 2. ФОТЬОЙЛ ERIK ТЮРКОАЗ
  ФОТЬОЙЛ ERIK ТЮРКОАЗ
  392,00 лв.
 3. ФОТЬОЙЛ FRANCIS ЛИЛАВ
  ФОТЬОЙЛ FRANCIS ЛИЛАВ
  413,00 лв.
  Варианти:
  ФОТЬОЙЛ FRANCIS ЛИЛАВ ФОТЬОЙЛ FRANCIS ОРАНЖ ФОТЬОЙЛ FRANCIS СИН
 4. ФОТЬОЙЛ FRANCIS ОРАНЖ
  ФОТЬОЙЛ FRANCIS ОРАНЖ
  413,00 лв.
  Варианти:
  ФОТЬОЙЛ FRANCIS ОРАНЖ ФОТЬОЙЛ FRANCIS ЛИЛАВ ФОТЬОЙЛ FRANCIS СИН
 5. ФОТЬОЙЛ FRANCIS СИН
  ФОТЬОЙЛ FRANCIS СИН
  413,00 лв.
  Варианти:
  ФОТЬОЙЛ FRANCIS СИН ФОТЬОЙЛ FRANCIS ЛИЛАВ ФОТЬОЙЛ FRANCIS ОРАНЖ
 6. ФОТЬОЙЛ PRESTON ЗЕЛЕНО
  ФОТЬОЙЛ PRESTON ЗЕЛЕНО
  546,00 лв.
  Варианти:
  ФОТЬОЙЛ PRESTON ЗЕЛЕНО ФОТЬОЙЛ PRESTON КАФЯВО ФОТЬОЙЛ PRESTON СИВ
 7. ФОТЬОЙЛ PRESTON КАФЯВО
  ФОТЬОЙЛ PRESTON КАФЯВО
  546,00 лв.
  Варианти:
  ФОТЬОЙЛ PRESTON КАФЯВО ФОТЬОЙЛ PRESTON ЗЕЛЕНО ФОТЬОЙЛ PRESTON СИВ
 8. ФОТЬОЙЛ PRESTON СИВ
  ФОТЬОЙЛ PRESTON СИВ
  546,00 лв.
  Варианти:
  ФОТЬОЙЛ PRESTON СИВ ФОТЬОЙЛ PRESTON ЗЕЛЕНО ФОТЬОЙЛ PRESTON КАФЯВО
 9. ФОТЬОЙЛ RANDY ОРАНЖ
  ФОТЬОЙЛ RANDY ОРАНЖ
  358,00 лв.
 10. ФОТЬОЙЛ RANDY СИН
  ФОТЬОЙЛ RANDY СИН
  358,00 лв.
Филтри

1-24 от 24 продукти

Табуретките са мебели, които определено успяват да завършат всяко едно помещение, като своевременно с това осигуряват на посетителите му комфорт и удобство, необходими за тялото.

Ние от онлайн магазина TeMax ви предлагаме богата и почти неизчерпаема гама от всякакви видове табуретки, които вярваме, че ще задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните ни клиенти. В онлайн магазина ще откриете решение, което няма аналог.

Защо да извършите покупка на фотьойли и табуретки от TeMax?

Разнообразни са причините, подтикващи ви да извършите покупка на табуретки от онлайн магазина TeMax. На първо място няма как да не посочим огромното разнообразие от продукти, което достига до вас. То ви позволява да направите добре информиран избор и да сравнявате няколко табуретки, преди да реализирате покупка.

Освен това ние сме се погрижили за това до вас да достигат единствено мебели, при направата на които участват висок клас материали, тествали и доказали издръжливостта и устойчивостта си многократно. Всички продукти, които ще откриете в тази категория, са продукт на едни от най-известните марки в цял свят.

Ние ви предлагаме нещо, на което човек трудно би могъл да устои. До вас достига перфектно балансирано съотношение между качество и цена, от което да се възползвате неограничено. Продуктите ни имат за цел да създават не само прекрасен интериор или екстериор, за който всички да ви завиждат, но и да осигуряват пълноценно удобство и комфорт за тялото.

Ако все още се чудите дали да се възползвате от предложенията ни, то бихте могли да се свържете с наш консултант, на който да зададете всички важни за вас въпроси. Тази услуга е напълно безплатна за вас.

Табуретките са меки, удобни и цветни. Те ще придадат завършеност във вашия хол, детска стая, заведение, кафене, конферентна зала или друг вид помещение. Подходящи са за ползване както от възрастни, така и от деца

Съветваме ви да извършите избор, който ще възвърне инвестицията ви многократно не след дълго. Ние сме на ваша страна и ви предлагаме най-качествените табуретки, появявали се някога на пазара.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от