Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Вложки и въртоци

Филтри

1-19 от 19 продукти

Филтри

1-19 от 19 продукти

Естественото продължение на всеки комплект за гидори, е допълнителни вложки и въртоци. Те могат да бъдат прекрасен акомпанимент към вече съществуващ комлект или да бъдат началото на нов, по-специфичен за вашите нужди, асортимент от инструменти.

Каквото и да търсите, тук на TeMax.bg ще имате възможност да разгледате разнообразна селекция от инструменти със специфично или общо приложение.

Какви вложки и въртоци ще откриете на сайта

Много често в по-стандартните комплекти липсват специализирани накрайници и вложки, които могат да ви помогнат да изпълните своята работа пълноценно. Затова подбрахме по-често необходими, но липсващи инструменти, като:

  • Удължители за вложка ½ 250мм, 120мм, 75мм и 50мм;
  • Глухи ключове с рамо;
  • Чупещи въртоци;
  • Удължени вложки – от 12мм до 22мм размер;
  • Универсални вложки.

Универсалните вложки имат специалната способност да паснат на всякакъв вид болтове и гайки, стига те да са до 19мм. Самото ползване на тези специализирани ръчни инструменти се прилага по идентичен начин, както е с по-стандартните видове въпреки, че за някои може да се изисква адаптер или преходник.

Такива също можете да намерите тук, за да не бъде никога повече хванати неподготвени при нужда от по-специфичен вид ключ.

Защо са толкова полезни тези накрайници

Тези накрайници се различават от стандартните с това, че покриват по-голяма диапазон от възможни ситуации. Ако се налага да развиете болт или гайка в тясно място, удължената вложка ще ви свърши страхотна работа.

Те са също така доста полезни при завиване на гайки на шпилка, тъй като имат по-голяма вместимост и могат реално да поемат резбата на шпилката докато достигнете до законтрящата позиция.

С добавянето на универсална вложка, вие освобождавате много повече пространство във вашия куфар с инструменти, тъй като с нея можете да завивате всякакви болтове, винтове и дори саморезбоващи крепежни елементи.

Край на непрестанното търсене на правилния вид инструмент, край на неподготвения монтаж, връщане в цеха за ключ или купуването на нов от железарията – вече имате правилното решение за всички ситуации.

Добрата новина, е че тези вложки и въртоци могат да се използват на ръка, с тресчотки, или с гайковерти и ударни винтоверти. Поради закалената им стомана, те издържат на много напрежение, което означава, че ще ви служат дълго време.

Кое е уникалното при TeMax.bg

Уникалното при нас, е че реално се консултираме и допитваме до нашите клиенти, за да разберем от какво имат нужда. При достатъчно интерес и търсене на конкретен артикул, ние ще положим усилия да намерим възможно най-качественото решение.

Подхождайки с подобна разбиране, ние винаги разполагаме с това, от което имате нужда – благодарение на вас.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от