Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

 

Облицовки

Декоративните и изравнителни облицовки и материали за стена и повърхности не са никак малка част от това, което прави един дом именно това, което е. Затова е добре да обърнете специално внимание при избор на бои и тапети за дома.

За да ви помогнем, екипът на TeMax.bg създаде специална селекция от продукти, които са насочени към по-лесното изразяване на вашата визия за пространството около вас.

Какви бои, тапети и облицовки ще намерите при нас

Едно от най-значимите неща за създаването на красив интериор или екстериор, е това да разполагате с качествени материали. Това е причината екипът ни да направи тази селекция от:

Тези продукти са естественото продължение на груб строеж. Благодарение на тях, вие и вашите майстори, можете да преобразите едно пространство от гола тухла или бетон, в едно по-уютно и приветливо.

Но разбира се, за да получите желаните резултати, е важно самото качество на продуктите да е на ниво, за да можете да отговорите на повикът на вашето въображение. Никога не е било толкова лесно за едно семейство да превърне дома си в личното си стилно пространство.

Винаги залагайте на качество – ето защо

Причината да ви съветваме да заложите на качеството при закупуване на бои, лакове и спрейове, инструменти за боядисване или каквито и да са тапети, фолиа и лепила, е понеже те са визуален елемент. Поради своята роля при оформянето на едно пространство, тези продукти винаги ще бъдат видими.

При избор на евтиното за сметка на качеството, вие увеличавате вероятността за визуално разочарование. Вместо да рискувате, винаги можете да изберете, който и да е продукт от селекцията ни от силикони, уплътнители и лепила, покрития за тавани и стени, подпрозоречни дъски и первази, и винаги да знаете, че разполагате с надеждно решение.

С нас си гарантирате, че боята ще захване от първия път с минимални разходи, тапетите няма да се нагънат и да създадат балони и, че подпрозоречната дъска няма да пропусне вода в дома ви.

Какво получавате при пазаруване от TeMax.bg

Нещото, което винаги ще получите при нас е добро потребителско преживяване, богата селекция, ниски цени и високото качество. Получавате и гаранция за вашата покупка, както и достъп на нашата селекция 24/7,както и 9 часа професионална консултация.

Рядко можете да намерите подобно изобилие и качество на топ цени, както можете тук на ТеМакс.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от