Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Конструкции за окачен таван

Филтри

1-4 от 4 продукти

Филтри

1-4 от 4 продукти

Окаченият таван е идеалното съвременно решение за офиси и административни сгради, тъй като лесно скрива различните кабели и жици, необходими за техническото им оборудване.

Лесният монтаж на профилите за окачен таван позволява бързо да обновявате стария таван и да придадете нов облик на помещението при нужда от промяна.

За изграждането на този тип таван обаче е необходима подходящата конструкция, която не може да се осъществи без важните профили за окачен таван.

Ето защо ние от TeMax.bg подбрахме специално за вас всички необходими покрития за таван с доказано качество на изключително достъпни цени.

Какви профили за окачен таван ще откриете при нас

В нашите колекции ще намерите всички необходими профили за окачен таван за лесното и удобно изграждане на конструкция на таван за вашия дом, офис или магазин.

Сред нашите предложения за покрития и профили за тавани и стени ще откриете и качествени пана за окачен таван с модерна естетическа външност и дълъг експлоатационен срок.

Монтажът на окачен таван се превръща в лесно и приятно занимание с помощта на нашите профили за окачен таван с клип система за съединяване. Те позволяват монтаж и демонтаж без използване на специализирани инструменти и не изискват големи усилия, за да бъдат съединени.

Ако се нуждаете от съвети относно монтаж на окачен таван, нашите служители любезно ще се отзоват с необходимата информация относно материалите и начинът на монтирането им.

При нас ще намерите различни видове профили за окачен таван като ъглови и прави профили, напречни профили и различни первази за таван. Те се предлагат в различни размери според необходимостта в съответната конструкция.

За направата на профилите е използвана галванизирана стомана, която не допуска корозия и е изключително устойчива на натоварване.

Подбраните от ТеМакс конструкции за окачен таван са от доказали се български и световни производители, отговарящи на най-високите критерии за качество на материалите.

Защо да се доверите на TeMax.bg

Когато става дума за строителни материали или обзавеждане за дома, ние винаги имаме с какво да ви изненадаме. Надминаваме вашите очаквания за това какво може да ви предложи пазара.

Изборът е лесен когато избирате между по-добро и по-лошо, но когато всеки продукт се отличава с високо качество, елегантна външност и ниска цена, може да се затрудните. Ето защо нашите служители любезно ще ви насочат и ще ви дадат обстойна информация относно всеки продукт, за да направите изборът, който отговаря на вашите лични потребности.

Доверете се на професионалното обслужване в TeMax.bg и реализирайте мечтите си.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от