Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Градински инструменти и инвентар

Филтри

1-32 от 236 продукти

 1. БРАДВА 1000ГР 43СМ ФИБРО ДРЪЖКА FESTA
  БРАДВА 1000ГР 43СМ ФИБРО ДРЪЖКА FESTA
  32,99 лв.
 2. БРАДВА 1000ГР 45СМ ДЪРВЕНА ДРЪЖКА FESTA
  БРАДВА 1000ГР 45СМ ДЪРВЕНА ДРЪЖКА FESTA
  29,99 лв.
 3. БРАДВА 1500ГР 83СМ ДЪРВЕНА ДРЪЖКА FESTA
  БРАДВА 1500ГР 83СМ ДЪРВЕНА ДРЪЖКА FESTA
  39,99 лв.
 4. БРАДВА 2000ГР 90СМ ФИБРО ДРЪЖКА FESTA
  БРАДВА 2000ГР 90СМ ФИБРО ДРЪЖКА FESTA
  87,99 лв.
 5. БРАДВА 600ГР 36СМ ДЪРВЕНА ДРЪЖКА FESTA
  БРАДВА 600ГР 36СМ ДЪРВЕНА ДРЪЖКА FESTA
  23,49 лв.
 6. БРАДВА 600ГР 38СМ ФИБРО ДРЪЖКА FESTA
  БРАДВА 600ГР 38СМ ФИБРО ДРЪЖКА FESTA
  19,49 лв.
 7. БРАДВА-ЧУК ФИБРОСТ 4000ГР FESTA
  БРАДВА-ЧУК ФИБРОСТ 4000ГР FESTA
  69,99 лв.
Филтри

1-32 от 236 продукти

В нашия онлайн магазин ще откриете всичко необходимо за вашата градина от А до Я. Ние ви предлагаме дълъг списък от градински ръчни инструменти и пръскачки, които не само ще улеснят извършването на процесите, свързани с градинарството, но също така ще спомогнат и за създаването на изключително приветлива и благоуханна градина.

Съществуват множество причини, подтикващи ви да извършите покупка на градински ръчни инструменти и пръскачки от нашия онлайн магазин, а не от което и да е било друго място. Ние ви гарантираме разнообразие, което трудно бихте открили на друго място.

Освен това ви позволяваме да се възползвате от безплатната консултация. Опитни и добре информирани служители ще ви съдействат за разрешаването на най-сложния за вас казус, като ви отговорят на всички въпроси, свързани с продуктите, които ви предлагаме в тази категория.

Градински ръчни инструменти и пръскачки – разнообразие, за което дори не сме и подозирали

В онлайн магазина TeMax ще се сблъскате с наистина огромно разнообразие, което ви обещава не просто надеждност, но и дълъг експлоатационен период. Нашите предложения са селектирани така, че да задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните ни клиенти.

В тази категория ще откриете пръскачки, аксесоари, инструменти за рязане и подрязване, уреди за привързване, градински колички и други. Всички те са продукт на едни от най-известните марки в света и при направата им участват висок клас материали, тествали многократно своята издръжливост.

Инструментите и пръскачките са изключително подходящи за по-малки дворни пространства. Така собствениците имат възможността да превърнат всяка градина в наистина приветливо място, галещо всичките сетива.

Наясно сте с това, че една градина би могла да изглежда наистина величествена единствено тогава, когато за нея бъдат полагани грижи. Освен грижи, то вие се нуждаете от всички тези градински ръчни инструменти и пръскачки, които внимателно сме селектирали, специално за вас.

Доверете ни се и ви гарантираме, че ще оправдаем вашите очаквания!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от