Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Козирки

Филтри

1-4 от 4 продукти

Филтри

1-4 от 4 продукти

Козирките са един от основните начини за изграждане и създаване на защитна зона непосредствено отвъд една сграда. Те се използват за осигуряване на входни врати и преддверия от стихиите и елементите и според своите размери, могат да бъдат по-големи или по-малки.

Основната характеристика на всички козирки намиращи се на сайта на TeMax.bg са – здравина, видимост, правилно оттичане и отвеждане на дъждовната вода и лекота.

Ако търсите начин да подсигурите вход на жилищен блок, апартаменти,офис или къща, то ви препоръчваме да разгледате нашите предложения тук.

Избор на добре направени козирки

Козирките могат да се разделят на два основни вида според формата на техния покрив – полегати козирки и овални. Овалните козирки имат характерна овална форма на техния покрив, която позволява за по-добро оттичане на водата или натрупания сняг.

Те са съставени от две основни части – от метална конструкция направена от метални профили, и поликарбонатна плоскост, която обшива горната част на самата козирка.

Формата на козирката се задава от самата конструкция, както е при всички видове козирки за тераса или врата. Полегатите вариации имат значително по-семпъл дизайн, който разчита изцяло на правите ъгли и силата на конструкцията съставяща 90% от тежестта на продукта.

Какво е важно да знаете за своята козирка

Причината повечето козирки за тераси и врати да са направени от поликарбонат, е понеже самият материал има отлични характеристики за устойчивост на елементите. Козирките са полезни не само при лошо време, но и предоставят отлична защита от силното слънце през топлите сезони.

Поликарбонатът има полупрозрачна структура, която позволява за навлизането на частично пречупена светлина през въздушните слоеве. Най-често за изграждането на подобен продукт се полза еднокамерен поликарбонат, тъй като самата структура е отворена и няма нужда от термична изолация.

Лекотата на самата конструкция позволява за значително по-завишени нива на издръжливост при висока тежест от натрупан сняг.

Благодарение на формата си, овалните козирки не задържат почти никакво количество сняг, докато наклонените имат определена доза затруднение през зимата.

Всичко,обаче, опира до здравината на самата конструкция. Тя се захваща към една фасада чрез множество начини – анкери или друг вид крепежен елемент подобаващ за тази функция.

Защо вашият дом обича TeMax.bg

Причината хиляди домакинства да пазаруват ексклузивно от TeMax.bg е понеже тук те намират стотици хиляди предложения и решение на своите нужди.

Ако търсите висококачествени продукти, но на достъпна и ниска цена, то нашата селекция за дома, офиса и градината е точно за вас. Ние доставяме до всяка точка на страната, до куриер или директно до адрес на клиент.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от