Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Звънци

Филтри

1-23 от 23 продукти

Филтри

1-23 от 23 продукти

Звънците са есенциална част от един дом, те известяват за гости – очаквани и неочаквани. Домофоните също имат специално място за създаване на удобен дом, като добавената им функционалност помага за отключване на отдалечени порти и входни врати.

Новото поколение звънци за врата, вие можете да поставите известяващи звънци не само до вратата си, но и други части от дома, без нужда от прекарване на кабели.

Избор на удобен звънец за врата

Сред най-удобните звънци на пазара, безжичните варианти със сигурност се класират на челни позиции. Те с лекота превъзмогват недостатъците на старите аналогови звънци с това, че, при монтаж, не изискват поставянето на окабеляване.

Те са напълно безжични, като по-сложните модели дори могат да предават сигнал на позвъняване към три отделни приемника.

Един безжичен звънец за врата ви позволява да:

  • Монтаж без окабеляване;
  • Множество мелодии на звънене;
  • До три безжични приемника с дълъг обсег;
  • Контролирано пропускане;
  • Засичане на движение пред вратата.

В зависимост от размера на вашия имот и разстоянието между входните врати, вие можете да използвате повече от един приемник, дори при най-семплите модели.

Можете също така да заложите на домофон, който ви позволява да контролирате пропусквателността на вратата, както и да виждате кой е на вратата.

Какви видове звънци за врата има

Ние предлагаме главно три вида звънци – безжични с един приемник, безжични с повече от един приемник, или безжични с видео връзка.

Най-семплите модели разполагат с един основен приемник на позвъняване, като монтажът им е изключително елементарен, за да улесни тяхното поставяне на идеалното за вас място.

Използвайки предоставеното двойно залепващо тиксо на гърба на избрания от вас звънец за врата, вие можете сте готови с монтажа за секунди.

За да сте напълно сигурни, че вашите звънци работят така както вие искате, е нужно да разполагате с правилните батерии. Някои модели с по-дълъг обсег, приемат до три ААА батерии, като могат спокойно да работят и с акумулаторни източници на енергия.

Разполагаме със съвсем семпли модели, които са аналогови и се възползват от вече изградена инфраструктура. Те се монтират на мястото на старите звънци, като за разлика от тях, предлагат слаба светлина за виждане на бутона при слаба видимост.

Защо TeMax.bg разполага с най-добрите оферти

Ние в TeMax.bg разполагаме точно с това, от което имате нужда най-вече заради опита, който набрахме в последните години.

Нашата цел като компания за строителни материали и продукти в стил „направи си сам”, е да помогнем на всеки с желанието да създава, да може да постигне това, което той иска, по възможно най-добър начин.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от