Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Течна хидроизолация

Филтри

1-16 от 16 продукти

 1. ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ХИБРИДНА HYDRO ROOF 12КГ
  ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ХИБРИДНА HYDRO ROOF 12КГ
  79,99 лв.
  Варианти:
  ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ХИБРИДНА HYDRO ROOF 12КГ ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ХИБРИДНА HYDRO ROOF 1КГ ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ХИБРИДНА HYDRO ROOF 4КГ
 2. ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ХИБРИДНА HYDRO ROOF 1КГ
  ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ХИБРИДНА HYDRO ROOF 1КГ
  11,99 лв.
  Варианти:
  ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ХИБРИДНА HYDRO ROOF 1КГ ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ХИБРИДНА HYDRO ROOF 4КГ ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ХИБРИДНА HYDRO ROOF 12КГ
 3. ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ХИБРИДНА HYDRO ROOF 4КГ
  ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ХИБРИДНА HYDRO ROOF 4КГ
  30,99 лв.
  Варианти:
  ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ХИБРИДНА HYDRO ROOF 4КГ ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ХИБРИДНА HYDRO ROOF 1КГ ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ХИБРИДНА HYDRO ROOF 12КГ
Филтри

1-16 от 16 продукти

Течната хидроизолация може да има най-широко приложение, в зависимост от характеристиките на конкретния продукт. Може да бъде с по-голяма или по-малка плътност, еластичност, да бъде безцветна, бяла или в друг определен цвят, да се полага като уплътнител или да формира стабилен хидроустойчив слой, предпазващ повърхността от проникването на влага и вода.

Предлагаме ви да разгледате нашите предложения за течна хидроизолация, които са достъпни за както в онлайн магазина ни TeMax.bg за поръчка, така и в нашите физически магазини за директно закупуване.

Висококачествена течна хидроизолация за перфектна водонепропускливост

Търсите наистина качествено решение за хидроизолацията на вашия дом, на което може да доверите своето домакинство? В нашите магазини ще откриете точно течна хидроизолация с много добри характеристики, която ще ви свърши страхотна работа. Нека цената да не е това, което ви притеснява, защото в TeMax.bg формираме асортимент от много качествени продукти с изключителна достъпност, превръщаща ги в особено изгодна покупка.

Течната хидроизолация е лесна за полагане и може да послужи за хидроизолиране на повърхности с фини детайли, без да дава фира след нанасянето. Това е и едно от нейните топ предимства.

Тук ще откриете течна хидроизолация за плочки, хидроизолация за покриви, за основи на сгради, за възстановяване хидрофобните способности на вече положени хидроизолационни материали, течна хидроизолация за тераси, балкони, басейни, за уплътняване на бетон и въобще всички най-търсени решения за изолирането на дома от влага.

Ако се чудите дали да изберете течна хидроизолация с широко приложение или такава, предназначена за определена употреба, по-доброто решение е да изберете специализираната хидроизолация, тъй като универсалността тук крие компромиси.

Така например един вид течна хидроизолация би била по-подходяща за за полагане върху стари хидроизолационни материали за тяхното укрепване и удължаване на експлоатационния им живот, а друг вид би била по-подходяща за изолиране на покриви, а трета би била перфектно решение за изолиране на основи на сгради или уплътняване на бетон.

Съвети при подбора на течна хидроизолация

Тук значение имат няколко основни характеристики на продукта, който желаете да закупите.

На едно от челните места по значимост, а и по търсене от клиентите, тук може да поставим разходната норма. Разходната норма представлява очакваният разход при оптимално нанасяне на продукта върху единица площ. Тя определя какво количество от ходроизолацията ще ви е необходимо, за да покриете третираните повърхности.

Други изключително важни характеристики тук са еластичността и гъвкавостта на течната хидроизолация, устойчивостта ѝ на ниски и високи температури, както и на смяна на температурите, плътността на слоя, покривността, компонентност (състав), лекота на нанасяне и разбира се, постигната хидрофобност след нанасяне.

TeMax.bg – високото качество може да има достъпна цена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от