Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

От 03 до 04.12.22г. -17% на всички стоки. Отстъпката се начислява в количката.

Тапети

Филтри

1-32 от 650 продукти

Филтри

1-32 от 650 продукти

Всички сме наясно, че освежаването на дома в повечето случаи върви ръка за ръка с поставянето на нови тапети. През последните няколко години тенденциите, като че ли, се измениха и една част от потребителите бяха насочили вниманието си към други материали за освежаване.

Напоследък обаче ни прави впечатление, че те отново са се завърнали на модния подиум с още по-голяма мощ, дързост и сила.

Ние ви предлагаме същински колорит от всевъзможни цветове, модели, съчетания и прочие. Имате възможността да разглеждате толкова дълго, колкото сметнете за необходимо. Разбира се, стремете се към това крайният резултат да бъде препратка към уют, хармония и топлина.

Как да изберем подходящите за нас тапети?

Богатият каталог е в състояние да обърка един опитен дизайнер, а какво остава за обикновения човек, на който за пръв път му предстои да поставя тапети върху стените. В текста по-долу ще споделим за някой важни особености, на които да обърнете внимание ако искате покупката ви наистина да бъде оправдана.

Преди да се фокусирате върху конкретно предложение не забравяйте да помислите за осветеността в помещението. Ако стаята е твърде малка, то по-добре изместете поглед от големите рисунки и ярки цветове. По-тъмните помещения се нуждаят от значително по-светли тонове, затова се насочете към нежните модели.

Всеки един, на който му предстои да избира подобен вид артикул, е в търсене на по-хармонична и уютна среда, затова и ние съветваме винаги да подбирате внимателно като не пропускате да съчетаете тапетите с пердетата, подовите настилки, осветителните тела и корнизите. Единствено така крайният резултат би надхвърлил най-смелите ви очаквания дори.

За предпочитане е в кухненските помещения да се поставят измиващи се варианти. Това правило важи и за местата, изложени на по-голямо замърсяване, както коридорите, например. Що се отнася до трапезарията или хола, то там не е нужно да внимавате толкова много, особено ако помещението е светло и просторно.

Защо да пазарувате от TeMax?

Избирайки да пазарувате от нашия онлайн магазин, то вие сте на път да спестите една никак не малка сума средства, която можете да вложите в закупуване на мебели или друго. Ние ви предлагаме качество, което няма как да не бъде видяно.

Десетки години се славим с коректност и перфектно обслужване и затова сме се превърнали в основни лидери на пазара. Доверете ни се при покупката на тапети и промяната ще ви остави с отворена уста!

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от