Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Тапети

Филтри

1-32 от 539 продукти

Филтри

1-32 от 539 продукти

Всички сме наясно, че освежаването на дома в повечето случаи върви ръка за ръка с поставянето на нови тапети. През последните няколко години тенденциите, като че ли, се измениха и една част от потребителите бяха насочили вниманието си към други материали за освежаване.

Напоследък обаче ни прави впечатление, че те отново са се завърнали на модния подиум с още по-голяма мощ, дързост и сила.

Ние ви предлагаме същински колорит от всевъзможни цветове, модели, съчетания и прочие. Имате възможността да разглеждате толкова дълго, колкото сметнете за необходимо. Разбира се, стремете се към това крайният резултат да бъде препратка към уют, хармония и топлина.

Как да изберем подходящите за нас тапети?

Богатият каталог е в състояние да обърка един опитен дизайнер, а какво остава за обикновения човек, на който за пръв път му предстои да поставя тапети върху стените. В текста по-долу ще споделим за някой важни особености, на които да обърнете внимание ако искате покупката ви наистина да бъде оправдана.

Преди да се фокусирате върху конкретно предложение не забравяйте да помислите за осветеността в помещението. Ако стаята е твърде малка, то по-добре изместете поглед от големите рисунки и ярки цветове. По-тъмните помещения се нуждаят от значително по-светли тонове, затова се насочете към нежните модели.

Всеки един, на който му предстои да избира подобен вид артикул, е в търсене на по-хармонична и уютна среда, затова и ние съветваме винаги да подбирате внимателно като не пропускате да съчетаете тапетите с пердетата, подовите настилки, осветителните тела и корнизите. Единствено така крайният резултат би надхвърлил най-смелите ви очаквания дори.

За предпочитане е в кухненските помещения да се поставят измиващи се варианти. Това правило важи и за местата, изложени на по-голямо замърсяване, както коридорите, например. Що се отнася до трапезарията или хола, то там не е нужно да внимавате толкова много, особено ако помещението е светло и просторно.

Защо да пазарувате от TeMax?

Избирайки да пазарувате от нашия онлайн магазин, то вие сте на път да спестите една никак не малка сума средства, която можете да вложите в закупуване на мебели или друго. Ние ви предлагаме качество, което няма как да не бъде видяно.

Десетки години се славим с коректност и перфектно обслужване и затова сме се превърнали в основни лидери на пазара. Доверете ни се при покупката на тапети и промяната ще ви остави с отворена уста!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Как се поставят тапети?

Въпреки, че полагането на тапети може да изглежда като твърде сложна задача за неопитния потребител, ако следвате определени стъпки работата би трябвало да премине гладко. Преди да преминете към самото полагане на тапетите има няколко подготвителни задачи.
На първо място трябва да се уверите, че стените са чисти, и да ги грундирате с подходящия грунд за по-добра адхезия на тапета. Измерете колко ленти от него ще ви бъдат необходими и с каква дължина и нарежете необходимия брой парчета. Необходимо е да ги изрязвате с 10 сантиметра по-дълги, тъй като при съхненето на лепилото те ще се свият.
Започнете полагането като нанесете слой лепило на първото парче и го положите на стената, като започнете залепването отгоре надолу. След като сте готови с първата лента продължете с останалите, докато покриете стените.

 

Тапет или боя да изберем за дома?

И двата материала имат своите предимства и недостатъци, които е добре да вземете под внимание при избора си. В днешно време се предлагат тапети с изключително богати и интересни мотиви, което е причина много потребители да се спират на това решение.
Самото полагане на лентите обаче би могло да ви затрудни. От тази гледна точка боядисването е много по-лесно, а и можете лесно да смените цвета когато имате нужда от промяна.
Все пак степента на трудност на полагане не бива да ви обезкуражава, тъй като е необходимо да се справите със задачата само веднъж, след което дълго време ще се наслаждавате на красотата на избрания от вас тапет.
Въпреки, че тапетите се свалят по-трудно, има начини да го направите и сами в домашни условия, когато имате нужда да промените облика на домашния интериор.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от