Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Дървообработване

Филтри

1-8 от 8 продукти

  1. МАШИНА ЗА ЦЕП.НА ДЪРВА RAIDER 52CM LGS02
    МАШИНА ЗА ЦЕП.НА ДЪРВА RAIDER 52CM LGS02
    749,99 лв.
Филтри

1-8 от 8 продукти

Дървообработването е процес, който може да има много етапи и то те да се извършват от съвсем различни машини.

В най-суровата и необработена своя форма, дървото изисква доста мощност, за да се сведе до някакви лесни за боравене размери, но ако вземем полу-готови талпи, инструментите стават съвсем различни.

Какви машини за дървообработване ще намерите тук

За да покрием основните етапи на дървообработка, нашите екипи се заеха с предоставяне на първокласни уреди и машини на добра цена. Тук ще намерите машини и инструменти както за първична обработка на дървесина, като преси за цепена на дърва, така и стругове с различна мощност и вместимост.

Така, ние реално ви предоставяме електрически инструменти от различни класове на едно място. Тъй като машини като струговете оперират с голяма мощност и сили, се изисква трифасен ток.

Тъй като не всеки разполага с трифазен ток в дома си, ние ви предоставяме уреди опериращи на монофазен и трифазен принцип, както и хибридни системи с две налични програми на работа.

По този начин, дори вашият дом да не разполага с трифазен ток, а само монофазен, ще разполагате с нужното оборудване, което да пасне на вашите нужди. Това са настолни инструменти, които се различават от ръчните с тяхната значително надмощие в мощност и капацитет на работа.

Секачите на дърва на хидравлична основа, например, разполагат с огромна сила, която може да се справи с всякакви по размер и плътност дънери, стига острието му да е достатъчно остро. Тези машини са безценни при подготовката на големи количества дървесина, и поради това могат да се намерят както в дома, така и при професионалистите.

Има ли универсални инструменти за обработка на дърво

Единствените машини, които могат да се нарекат универсални, са машини за дървообработване, които могат да работят на различни платформи. Тук говорим за ъглошлайфовете и струговете, тъй като и двата вида електрически машини могат да бъдат адаптирани с различни накрайници.

Това позволява на потребителите по-широко поле на намеса, като и в двата случая е възможно да се създадат или закупят допълнителни приспособления за увеличаване на тяхната ефективност. При струговете, един потребител може да закупи както различни инструменти за обработка, като пили и длета, така и различни челюсти, които му позволяват да захваща и подсигурява най-различни по размер сурови и сухи дървесини.

Какво може да ви гарантира екипът на TeMax.bg

Това, което ще ви гарантираме всеки път, е професионализъм, както и първокачествени машини за дървообработване. Не е нужно да се чудите дали е качествено - щом е закупено от TeMax.bg значи е предварително проверено, тествано и одобрено от нашите експерти – и всичко това на изключително ниска и разумна цена – възползвайте се още днес.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от