Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Саблени триони

В случай, че ви се налага у дома да правите ремонт или професионално се занимавате с това, то със сигурност ще са ви необходими куп инструменти, с които да си служите.

Ние от TeMax сме се постарали да отговаряме на търсенията на потребителите, предлагайки им най-доброто, появявало се някога на пазара и то на цени, достъпни за тях. Днес на вашето внимание представяме категорията “Саблени триони”.

Какво представляват саблените триони и за какво се използват те?

Това са инструменти, умеещи да режат всякакви видове материали, независимо дали става въпрос за дебели или тънки. Те са подходящи както за мощно рязане при реконструкции или ремонти, както и за рязане на клони в градината, пластмасови тръби или друго.

Изключително огромното разнообразие от машини, достигащо до вас, ще ви позволи да изберете подходящия модел, отговарящ на нуждите и търсенията ви. Можете лесно и бързо да смените ножа на триона.

Цялата тази процедура не ще ви отнеме повече от няколко секунди. За да се справите с подмяната не се изисква също така да бъдете подготвени с инструменти или специални умения.

Защо да изберете покупка от TeMax?

Ние сме онлайн магазин, стремящ се към това да предлага на клиентите колкото се може по-голямо разнообразие. Освен това сме вложили не малко усилия да селектираме не просто колекция от най-добрите марки, произвеждащи подобен вид технологии, но всички техни продукти достигат до вас на конкурентно ниски цени и ви обещават дълъг експлоатационен период.

За направата на всеки един от артикулите се използват първокласни материали, така че те да бъдат надеждни, докато ги използвате. Каталогът разполага с модели с различна мощност.

В случай, че част от описанието не ви е достатъчно ясно, то съветваме ви да се свържете с обслужващия персонал, който ще ви консултира, относно конкретния продукт.

Дизайнът също е съобразен с продължително време на работа. Саблените триони, които ще откриете при нас, са достатъчно леки, така че да не създават неудобство, докато разрязвате твърди или меки материали. Избирайки TeMax, вие не просто избирате високото качество, но и си осигурявате надеждност и лекота по време на работа.

Прочети повече
Филтри

1-3 от 3 продукти

 1. ТРИОН САБЛЕВИДЕН 850W БЪРЗ ЗАХВАТRDPRS28
  ТРИОН САБЛЕВИДЕН 850W БЪРЗ ЗАХВАТRDPRS28
  119,99 лв.
 2. ТРИОН САБЛЕН 710W PSA 700 E -22%
  ТРИОН САБЛЕН 710W PSA 700 E
  Специална цена 169,99 лв. Редовна цена 219,99 лв.
 3. ТРИОН САБЛЕН АК. UNI-BAT 20V
  ТРИОН САБЛЕН АК. UNI-BAT 20V
  89,99 лв.
Филтри

1-3 от 3 продукти

© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от