Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Луни за вграждане

Ако се нуждаете от стилно и елегантно осветление за вашите кухня, баня, хол, трапезария или детска стоя, то ние ви предлагаме да разгледате почти неизчерпаемото ни разнообразие от луни за вграждане и лотове, които достигат до вас прецизно селектирани, така че да задоволят нуждите и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни клиенти.

Защо ние ви препоръчваме да извършите покупка на луни за вграждане и лотове?

Твърде много са предимствата на този клас осветителни тела. На първо място е невъзможно да не споменем, че те освен, че са стилни и красиви на външен вид, успяват и да внесат нечуван до момента уют и топлина в дома ви.

Освен това са подходящи за монтаж във всяко едно помещение, без значение от неговото предназначение. Нека не забравяме също да споменем,ч е този вид осветление е едно от най-икономичните, заради което всъщност се превръща и в най-предпочитано.

Учудващо е как една луничка е в състояние да работи минимум 10 хиляди часа, като в същото време изразходва до 10 пъти по-малко електроенергия, в сравнение с всички останали осветителни тела.

Ако желаете да превърнете дома си в истински шедьовър, на който всички посетители да се възхищават, то ние ви предлагаме да монтирате закупените от нас осветителни тела, върху окачения таван. Крайният резултат гарантирано ще надхвърли най-смелите ви очаквания, а вие ще се чувствате свръх комфортно на мястото, което обитавате.

Ако имате малко дете, което не обича да го оставяте само в детската стая, то луничките могат да и бъдат много от полза. Те са перфектният начин да накарате детето си да вярва, че спи под звездите и няма от какво да се страхува. Не малко семейства предпочитат точно това осветление за детските стаи на малчуганите.

Банята е помещение, където задължително трябва да присъства шик и стил. Едва тогава вие сте в състояние да изпитате чувство на удовлетворение от добре свършената работа. Предлагаме ви наистина богата палитра от всякакви модели осветителни тела, които със сигурност ще променят вашия интериор, без да налагат значими корекции върху банковите ви сметки.

Доверете ни се и няма да съжалявате за направения избор.

Прочети повече
Филтри

1-32 от 129 продукти

Филтри

1-32 от 129 продукти

© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от