Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Мазилки и замазки

Списъкът с продукти в този сектор изисква известна доза познания от страна на потребителите. В случай, че сте попаднали в ситуация, изискваща от вас закупуването на подобен тип зидарски материал, то съветът ни към вас е да се допитате до професионално лице или да почерпите информация, преди извършването на самата инвестиция.

Ние от TeMax сме се постарали до вас да достига наистина богато разнообразие, от което да се възползвате. Селектирали сме единствено продукти, дело на доказали се през годините фирми, като по този начин успяваме да гарантираме за тяхното качество.

Освен това всяко едно наше предложение е на цена, удовлетворяваща очакванията на потребителския кръг. Ще откриете многообразни мазилки и сме напълно убедени, че сме в готовност да отговорим подобаващо на търсенето ви.

Какво представляват мазилките?

Повечето от вас навярно знаят, че мазилките са онзи специален разтвор, който следва да бъде нанесен върху стени, тавани или подове. Задължително условие е разтворът да бъде в правилно съотношение, така, както производителят е посочил върху етикета на опаковката.

В никакъв случай не съветваме вас, клиентите, да експериментирате, тъй като рискувате да провалите свършената до момента строителна дейност.

Ако сте на мнение, че сами няма да можете да се заемете със задачата, свързана с ремонта, то най-удачно е да се обърнете към фирма изпълнител, която да ви съдейства срещу предварително договорено заплащане. На пазара съществуват редица коректни и отговорни фирми, предлагащи дълъг списък от услуги в този сектор.

Какви мазилки ще откриете в TeMax?

Разнообразието при нас е наистина богато. Тук ще попаднете на предложения, специално разработени за нуждите на хората. Ето и някой от най-често търсените ни продукти:

 • Декоративна мазилка;
 • Суха;
 • Ръчна;
 • Гасена вар;
 • Вар хидратна;
 • Други.

В случай, че изпитвате затруднения при избора си или се колебаете кой точно продукт да поставите в кошницата, то бихте могли да се свържете със служител от TeMax. Екипът ни от опитни и добре информирани служители ще ви съдействат безотказно, с цел извършването на правилен избор.

Онлайн магазинът ни е правилното място, където да инвестирате парите си за покупка на мазилки.

За онези от вас, които не са наясно със значението на думата „замазки” следва да разясним, че това всъщност означава нанасяне на разтвор на пода в дадено помещение. Приготвянето на разтвора се приготвя стриктно, така както производителят е посочил върху опаковката.

Разбира се, под ръка трябва да имате и няколко инструмента, без които извършването на ремонтната дейност не би могло да се осъществи. Става въпрос за мистрия, шпакла, баданарка и пердашка. Всичко това можете да го закупите от онлайн магазина TeMax, включително и замазката, която е онзи елемент с фундаментално значение за този тип дейност.

Какви замазки ще откриете в онлайн магазина TeMax?

Тъй като замазката е от ключова важност за постигане на пълноценен комфорт и ненадминат уют в дадено жилище, то ние сме селектирали внимателно и прецизно редица предложения, от които да се възползвате.

Качествените оферти, които ние сме в състояние да предложим на потребителя, не просто ще ви дарят с ненадминати резултати, но също така умело се справят с редуцирането на шума и повишаване на топлоизолационния ефект.

Важно е да бъдат внимателно и прецизно нанесени с цел равномерното разпределение на топлината в цялото помещение. Ето защо е от ключова необходимост да не подценявате вида замазка, както и полагането и обработването й. По – нататъшната безпроблемна експлоатация е резултат от уменията на човека, който се е заел с дейността, както и фирмата производител, предлагащ строителните материали.

Прави впечатление, че напоследък изискванията към подовите покрития са изключително високи, по отношение на качеството, предлагано на потребителя. Всяка една заводска мазилка не просто игнорира опасността от изсъхване и сгъстяване, но също така се нанася лесно и безпроблемно, без да способства за образуването на пукнатини.

Замазките, на които ще попаднете в нашия онлайн магазин, са вашият кратък път към съвършено свършената работа и безкомпромисен краен резултат. С тях ще работите лесно, бързо и икономично, без нужда от инвестиране на нито един излишен лев.

Онези от вас, на които за пръв път им предстои да се сблъскват с особеностите на този тип дейност, то ние от TeMax предлагаме да осъществят контакт със служител от онлайн магазина, който е в готовност да ги съветва и напътства, с цел извършване на правилния избор. Доверете ни се и ви обещаваме, че няма да останете разочаровани от избора си.

Прочети повече
Филтри

1-16 от 33 продукти

Страница
 1. WEBER БЕТОН КЛАС Б10 25КГ
  WEBER БЕТОН КЛАС Б10 25КГ
  5,29 лв.
 2. БЕТОН БЪРЗ WEBER NO MIX Б20 25КГ -18%
  БЕТОН БЪРЗ WEBER NO MIX Б20 25КГ
  Специална цена 4,99 лв. Редовна цена 6,09 лв.
 3. ЗАМАЗКА САМОРАЗЛИВНА CN 68 25КГ -10%
  ЗАМАЗКА САМОРАЗЛИВНА CN 68 25КГ
  Специална цена 16,99 лв. Редовна цена 18,99 лв.
 4. ЗАМАЗКА ЦИМЕНТ WEBERFLOOR 1-8СМ 25КГ
  ЗАМАЗКА ЦИМЕНТ WEBERFLOOR 1-8СМ 25КГ
  5,39 лв.
 5. ЗИДАРСКИ РАЗТВОР WEBER 110G 40КГ
  ЗИДАРСКИ РАЗТВОР WEBER 110G 40КГ
  7,79 лв.
 6. МАЗИЛКА ВАР-ЦИМЕНТ ХАСТАР WEBER 25KГ -14%
  МАЗИЛКА ВАР-ЦИМЕНТ ХАСТАР WEBER 25KГ
  Специална цена 5,99 лв. Редовна цена 6,99 лв.
Филтри

1-16 от 33 продукти

Страница
© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от