Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Покривки

Филтри

1-32 от 82 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 82 продукти

Страница

Покривките за маса са много повече от просто парче плат, което отделя вашата вечеря от плота на трапезата. Те са начин за създаване на атмосфера, чрез която да обогатите вашето колективно време заедно.

Поради това, във всеки дом може с лекота да намерите най-различни покривки за маса. Ако искате да разнообразите вашата селекция, можете да откриете нови попадения от висококачествени материали, тук на TeMax.bg.

Каква е селекцията ни от покривки за маса

Тук ще откриете не само разнообразни на вид, форма и цвят покривки, но и също така поставки за храна от синтетични и естествени плетени материали. Подложките за сервиране могат да бъдат кръгли, обли, правоъгълни или квадратни като форма, като най-често срещаните модели в нашия онлайн магазин са такива направени от синтетика и естествени материали като ратан.

Подложките за храна от естествени материали са достатъчно дебели (със средна дебелина от 2 см), за да поемат тежки, топли съдове като тави и тенджери. Те предпазват не само покривката, но плотовете във вашата кухня от топлината на току-що извадената от фурната посуда.

Покривките могат да варират между:

  • Покривки с степаловидно обкантване;
  • Право обкантване;
  • Покривки с пискюли.

Самият материал на дизайните и орнаментиката по покривките за маса, са направени от синтетични добавки като полиестер. Те се перат както всички останалите текстили, при препоръчителна топлина на водата не повече от 40 градуса по Целзий.

Има ли такова нещо като универсална покривка

Универсалните покривки са нещо, на което всяка домакиня се надява. Те ѝ спестяват нуждата от честа подмяна на покривки и чудене коя от всичките ще бъде най-подходяща за дневна употреба.

За да бъде една покривка универсална тя на първо място трябва да бъде:

  • От лесен за почистване материал;
  • Цвят, който да си отива на интериорния дизайн на помещението;
  • Да е с достатъчно голям размер, за да пасне на масата;
  • Да не бъде с прекалено крещяща щампа.

Спазвайки тези изисквания, всеки един от вас може доста бързо да намери своите универсални покривки за маса.

Защо на TeMax.bg винаги ще откриете най-правилния продукт за дома

Като един от най-големите онлайн магазини в България, ТеМакс носи отговорност за това да разполага с продукти, които не само да служат добре, но и да бъдат качествени. Още от самото създаване на наше сдружение, ни заложихме идеята за събирането на полезни и често търсени предложения за домакинството и бита.

Смятаме, че всеки човек може да намери точно това, което търси при нас и то на добра цена, без оскъпяване.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от