Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Завеси и корнизи за баня

Филтри

1-28 от 28 продукти

Филтри

1-28 от 28 продукти

Завесите за баня са част от тези очарователни аксесоари за баня, които добавят към създаването на една по уютна атмосфера. Те са идеалната алтернатива, почти в пълна противоположност на фиксираните кабини за баня – леки, лесни за монтаж и демонтаж и на доста достъпна цена.

Затова от TeMax.bg направихме богата селекция от завеси за баня, за да може всеки един посетител да намери дизайн, размер и вид завеса, която най-добре пасва на неговия личен вкус.

Защо да предпочетете завеса за банята

Има немалко причини мнозина да предпочитат завесите за баня пред кабините или остъклените стени. Сред най-често срещаните аргументи за завесите се срещат:

  • По-ниска цена;
  • По-лесна поддръжка;
  • Лесен монтаж;
  • Лекота на управление;
  • По-голямо разнообразие от дизайни.

Намиране на правилната завеса за баня е доста лесна задача, единствено трябва да изберете размера, да закупите релсите и да си харесате дизайн. Важно е размерите да бъдат достатъчно дълги и широки, за да покриват желаното от вас пространство, но е още по-важно към тях да добавите височината на самата релса, по която завесата ще се движи.

За разлика от кабините за баня, завесите са изключително лесни за монтаж, като предлагат същата защита и ограничение на влага към другите части на банята. Ако не искате да мокрите вашата баня всеки път, когато се къпете, то завесата е идеалното решение за вас.

Какви видове завеси за баня предоставяме

Има две основни разграничаващи характеристики между видовете завеси за баня налични в този каталог – дължина и брой на халките. Има два най-често срещани размера – 180/180см и 180/200см.

По-дългите модели са идеални за монтаж на завеса покрай вана, което позволява на къпещия пълно уединение и закрила за банята, без да се прикрива цялата визия на ваната. По-късите модели се монтират по-ниско, на около 40 до 60 см от тавана.

Имайки предвид, че средната височина на едно помещение е 2,6м, 40 – 60см височина не никак лоша височина на монтаж за завеса за баня с размери 180см на 180см.

Следващата най-разграничаваща характеристика на тези модели са самите модели – тук вече става въпрос на личен избор и напасване на завесата спрямо дизайна на банята.

Ако търсите сигурност при пазаруване – изберете TeMax.bg

Знаем, че нашите клиенти търсят сигурност при пазаруване. Те искат да разчитат на качеството на продуктите, на наличието и най-вече на ниските цени – все пак кой не харесва добрите идеи, които не струват много?

Затова направихме тази селекция от завеси, за да може всеки един от вас да открие правилното за своята баня решение – без компромис в стила или изработката на дори най-бюджетните артикули.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от