Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Градински мебели и засенчване

Филтри

1-32 от 484 продукти

 1. БАТУТ SUNDAY 183/46/150СМ
  БАТУТ SUNDAY 183/46/150СМ
  299,99 лв.
  Варианти:
  БАТУТ SUNDAY 183/46/150СМ БАТУТ SUNDAY 244/51/150 СЪС СТЪЛБА БАТУТ SUNDAY 305/74/170СМ СЪС СТЪЛБА
 2. БАТУТ SUNDAY 244/51/150 СЪС СТЪЛБА
  БАТУТ SUNDAY 244/51/150 СЪС СТЪЛБА
  359,99 лв.
  Варианти:
  БАТУТ SUNDAY 244/51/150 СЪС СТЪЛБА БАТУТ SUNDAY 183/46/150СМ БАТУТ SUNDAY 305/74/170СМ СЪС СТЪЛБА
 3. БАТУТ SUNDAY 305/74/170СМ СЪС СТЪЛБА -12%
  БАТУТ SUNDAY 305/74/170СМ СЪС СТЪЛБА
  Специална цена 349,99 лв. Редовна цена 399,99 лв.
  Варианти:
  БАТУТ SUNDAY 305/74/170СМ СЪС СТЪЛБА БАТУТ SUNDAY 183/46/150СМ БАТУТ SUNDAY 244/51/150 СЪС СТЪЛБА
Филтри

1-32 от 484 продукти

Градинските мебели са задължителна част от обзавеждането на всяко едно дворно пространство. Ние от TeMax ви предлагаме изключително разнообразие от всякакви видове PVC (пластмасови) мебели, ратанови и дървени мебели, градински люлки и хамаци, текстилни и детски мебели. Ако се нуждаете от такъв тип обзавеждане, то значи сте попаднали на правилното място.

Градински мебели и за какво се използват те?

Основната цел на градинските мебели е да създават удобство и комфорт на хората, които ги използват. Те са изключително стилни и красиви като дизайн. Гарантираме ви, че ще се впишат към вашия екстериор и ще превърнат това място от дома ви в истинска наслада за сетивата.

При направата на нашите мебели участват не малко на брой материали, които са тествали и доказали не веднъж своята издръжливост. Те са продукт на доказали се световни марки и са с ясен произход. Ако имате някакви запитвания, пряко свързани с мебелите, които ние ви предлагаме, то не се колебайте да ни потърсите.

Градинското обзавеждане е важно за цялостната визия на градината. Представете си една тучна и зелена поляна върху която е разположена удобна маса за кафе с няколко стола. Нима няма да се чувствате великолепно, ако прекарвате вашите сутрини в такава обстановка. Ние знаем, че хората у нас, а и по целия свят се нуждаят точно от този тип уединение, което ги откъсва от забързаното ежедневие и им позволява да релаксират така, както единствено те умеят.

Градинските мебели се предлагат в много от обектите, намиращи се в страната ни. Те са свръх разнообразни и вие можете да изберете онези от тях, които най-добре се вписват към останалата част от екстериора. Всички наши предложения се различават едно от друго, спрямо дизайн, качество, цена, предназначение или друго.

Вярваме, че вашата инвестиция ще ви се възвърне многократно напред във времето, без да се налага да чакате твърде дълго. Замислете се колко величествено би било времето, прекарано сред уханието на любимите ви цветя, заобиколени от мебели, които ви създават наслада и комфорт през цялото време.

PVC мебелите са широко разпространени не само у нас, но и по целия свят. Ние от TeMax ви предлагаме перфектните решения за вашата градина, веранда, тераса, а дори и вътрешно обзавеждане. С тези цветни изкушения бихте могли да превърнете всяко едно кафене или закусвалня в запомнящи се.

Специално за вас сме селектирали огромна палитра, изобилстваща от какви ли не мебели, които свободно можете да превърнете във ваша собственост:

Доверете ни се и заедно можем да реализираме вашите мечти.

Защо да извършите покупка на PVC мебели от онлайн магазина TeMax?
Изключително разнообразени са причините, поради които да извършите покупка от нашия онлайн магазин, а не от което и да било друго място. На първо място е изобилието от мебели, които доставяме на вашето внимание. Така имате възможността да попаднете на правилното решение, отговарящо изцяло на търсенето ви, без да се налага да правите каквито и да било компромиси.

Ако ли пък в съзнанието ви изплуват въпроси, чиито отговори не са понятни за вас, то бихте могли да се обърнете за съдействие към обслужващия ни персонал. Те ще ви съветват и ще ви помогнат да разрешите най-сложния казус, свързан с обзавеждането на вашата градина, бар или кафене.

Материалите, които участват при изработката на тези дизайнерски шедьоври, са наистина от висок клас. Преди да допуснем мебелите да достигнат до вас, ние сме извършили тестване на всички тях и сме се уверили в издръжливостта и устойчивостта ни. Това е основна предпоставка да ви обещаваме дълъг експлоатационен период, който ще ви застигне веднага, след като финализирате покупката си.

Цветовете са толкова много и разнообразни, че бихте могли да изберете онези от тях, които перфектно пасват към останалата част от екстериора или интериора. Ние ви предлагаме най-доброто, появявало се някога на пазара. Доверете ни се и ви обещаваме, че вашите мечти скоро ще се превърнат в реалност.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Кои са най-добрите градински мебели?

Когато става въпрос за екстериорно градинско обзавеждане, няколко са факторите, по които може да се определи най-подходящият материал за мебелите.
Най-устойчиви на атмосферните условия – слънце, дъжд, студ и пек – са металните и алуминиевите градински мебели. Те обаче не се справят така добре в графата удобство, по която първенци са екстериорните елементи, изработени от ратан. Последните предлагат и по-изтънчен вид, а що се отнася до естествено излъчване – дървото е най-добрият материал. Пластмасовите столове се справят най-добре в графата лекота на поддръжка и ниска цена.
В TeMax.bg предлагаме изключителни оферти в раздела градински мебели и засенчване, събиращи в себе си всички изброени качества.

 

Как да направим приятна сянка в градината?

Вариантите за бърза реакция в най-горещите месеци от годината и приспособяване на градината към горещините са няколко.
На първо място за целта може да използвате специален градински сенник от мрежест материал, който да разположите над ключовите зони, в които желаете да осигурите сянка.
Популярен избор е и леката градинска полиестерна шатра с или без стени. Може да разпуснете стената от страната, от където слънцето грее, за да оптимизирате максимално сянката.
Класическият вариант е градинският чадър и неговият „банан“ вариант със стойка, преминаваща не през средата, а странично на чадъра. В TeMax.bg в раздел градински мебели и засенчване предлагаме и чадъри със специално LED осветление.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от