Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Битумни вълнообразни листи

Филтри

1-7 от 7 продукти

Филтри

1-7 от 7 продукти

Изграждането на покрив е трудна и особено специализирана задача. От една страна структурните елементи трябва да са стабилни, а от друга страна конструкцията трябва да бъде идеално изчислена.

Ако все още не сте избрали как ще покриете покрива на новата си беседка, навес или отворен гараж, пред вас има невероятно полезно предложения под формат на битумни листи.

Пластмасовите вълнообразни плоскости за покрив са лов клас продукти, които се ползват за създаването на водонепромокаема покривна настилка, която е годна не само за лятото, но и всички сезони.

Лесен покрив за всеки бюджет

Ако бюджетът ви за изграждане на покрив е малък, или искате да спестите пари от конструкцията за нещо друго, то можете да спестите от покриването на покрива.

С новите листове от битум вие получавате отлична алтернатива на скъпата поцинкована ламарина и керемидите, без рисковете от протичане.

Битумните листове ( вълнообразни плоскости) са изцяло запечатани и водонепромокаема смес от битум и активирани с топлина лепила, които прилепват перфектно към конструкцията на покрива ви.

Те са значително по-достъпни като цена, като могат да се ползват както за дома ви, така и за дома на вашия домашен любимец.

Монтажът на битумните листове е елементарен и използва специални пирони, които запечатват отвора, който тяхното използване създава.

Те могат също така да се лепят с подгряване или с отлепване на защитната лента на гърба на всеки лист.

Ползите от различните пластмасови вълнообразни плоскости

На сайта ни можете да откриете два основни вида битумни листи – плоски листове и вълнообразни листове. Плоските листове се ползва при конструкции с вече подложена плоска основа, която най-често е ОСБ или фазер.

Вълнообразните битумни листове се използват като заместител на класическите избори и могат да служат като отлична алтернатива на скъпите керемиди.

Те се монтират с гвоздеи и специални уплътнители, които запечатват отвора на гвоздея. Много монтажисти съща избират да се подсигурят със санитарен силикон, за да удължат живота на покриваната конструкция и да ограничат навлизането на влага под конструкцията.

Можете да използвате битумните листове за изграждане на изцяло нов покрив или за подсилването на вече налична конструкция.

Те имат висока трайност, и се произвеждат с грапа повърхност за улеснение при справяне със снежни маси.

Когато търсите истинско качество на ниски цени – TeMax.bg

Ако качеството за вас е изключително важно, но не и на всяка цена, значи TeMax.bg със сигурност е мястото за вас.

Ние имаме дългогодишен опит в балансирането на продукти с добро съотношение цена-качество, като можем да ви предложим всичко за дома и офиса.

Възползвайте се от нашата експресна доставка и безплатни куриери за поръчки над 300лв стойност.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от