Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Съдомиялни

Филтри

1-8 от 8 продукти

 1. СЪДОМИЯЛНА HANSA ZIM 676 EH -ВГРАЖДАНЕ
  СЪДОМИЯЛНА HANSA ZIM 676 EH -ВГРАЖДАНЕ
  799,00 лв.
 2. СЪДОМИЯЛНА HANSA ZWM 415WB
  СЪДОМИЯЛНА HANSA ZWM 415WB
  679,00 лв.
 3. СЪДОМИЯЛНА HANSA ZWM 426 ESH
  СЪДОМИЯЛНА HANSA ZWM 426 ESH
  799,00 лв.
 4. СЪДОМИЯЛНА HANSA ZWM 536 SH
  СЪДОМИЯЛНА HANSA ZWM 536 SH
  569,00 лв.
 5. СЪДОМИЯЛНА HANSA ZWM 536 WH
  СЪДОМИЯЛНА HANSA ZWM 536 WH
  549,00 лв.
 6. СЪДОМИЯЛНА HANSA ZWM 615 SB
  СЪДОМИЯЛНА HANSA ZWM 615 SB
  789,00 лв.
 7. СЪДОМИЯЛНА HANSA ZWM 627 IEB
  СЪДОМИЯЛНА HANSA ZWM 627 IEB
  899,00 лв.
 8. СЪДОМИЯЛНА HANSA ZWM 627 WEB
  СЪДОМИЯЛНА HANSA ZWM 627 WEB
  849,00 лв.
Филтри

1-8 от 8 продукти

Представяме ви каталог със съдомиялни с отлично качество, където лесно и бързо да откриете перфектния кухненски помощник, който ще облекчи съществено работата ви в кухнята. За вас сме подбрали предварително кухненски електроуреди, които да предложим на доста изгодна цена, като се има предвид ефективността, практичността и разхода им.

Разгледайте нашите предложения и направете своя информиран избор още днес чрез няколко клика на TeMax.bg. Можете да се възползвате и от възможността за покупка на разсрочено плащане, както и безплатна доставка при достигане на сумата, указана в условията за доставка.

С какво се отличават предлаганите в TeMax миялни машини

Макар и да не сме специализиран магазин за домакински електроуреди, работим с няколко надеждни марки, които се ползват с отлично реноме в бранша. Hansa е една от тях. Това е европейски бранд от групата на Amica, който е много добре разпознат на стария континент. Десетките години опит и влагането на особено техническо усърдие в разработката на висококачествени електроуреди печелят доверието на милиони потребители в цял свят.

Може да се доверите на избора, който сме направили за вас – проучваме предварително техническите спецификации и отличителните черти на кухненските уреди, така че да преценим дали те отговарят на изискванията и нуждите на нашите клиенти. Едва след това ги правим част от нашия асортимент, защото в него искаме да имаме само най-доброто за вас – перфектното съотношение между цена и качество.

Какви съдомиялни може да разгледате тук

В каталога ни се стараем да съберем добър набор от предложения, така че да посрещнем различните очаквания на потребителя. Предлагаме както евтини съдомиялни с добро качество, които се справят отлично с домакинската работа, така и опции от по-висок клас за тези от вас, които търсят съвършен финиш на изработката.

Що се отнася до големината на уреда, тя се определя основно от ширината. Главно 3 са размерите на съдомиялните машини, които можем да ви предложим – с ширина 45 см, 60 см и малки съдомиялни, които са с обичайна ширина около 55 см и височина около 40 см.

Ако сте решили вашата кухня да е с минималистичен дизайн, най-добрият вариант е да монтирате съдомиялна за вграждане, която да бъде деликатно скрита зад врата в хармоничен стил. Ако нямате такива предпочитания, може спокойно да поръчате свободно стояща съдомиялна. И в двата случая в TeMax.bg имаме изгодно предложение за вас.

Компактните миялни са идеален вариант за по-малки домакинства от един до двама човека, както и за тесни кухни. Те са доста добра и практична опция и при живеене в квартира под наем.

Преди да изберете своята нова миялна, се уверете, че капацитетът ѝ отговаря на нуждите на вашето домакинство.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от