Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Съдомиялни

Филтри

1-8 от 8 продукти

Филтри

1-8 от 8 продукти

Представяме ви каталог със съдомиялни с отлично качество, където лесно и бързо да откриете перфектния кухненски помощник, който ще облекчи съществено работата ви в кухнята. За вас сме подбрали предварително кухненски електроуреди, които да предложим на доста изгодна цена, като се има предвид ефективността, практичността и разхода им.

Разгледайте нашите предложения и направете своя информиран избор още днес чрез няколко клика на TeMax.bg. Можете да се възползвате и от възможността за покупка на разсрочено плащане, както и безплатна доставка при достигане на сумата, указана в условията за доставка.

С какво се отличават предлаганите в TeMax миялни машини

Макар и да не сме специализиран магазин за домакински електроуреди, работим с няколко надеждни марки, които се ползват с отлично реноме в бранша. Hansa е една от тях. Това е европейски бранд от групата на Amica, който е много добре разпознат на стария континент. Десетките години опит и влагането на особено техническо усърдие в разработката на висококачествени електроуреди печелят доверието на милиони потребители в цял свят.

Може да се доверите на избора, който сме направили за вас – проучваме предварително техническите спецификации и отличителните черти на кухненските уреди, така че да преценим дали те отговарят на изискванията и нуждите на нашите клиенти. Едва след това ги правим част от нашия асортимент, защото в него искаме да имаме само най-доброто за вас – перфектното съотношение между цена и качество.

Какви съдомиялни може да разгледате тук

В каталога ни се стараем да съберем добър набор от предложения, така че да посрещнем различните очаквания на потребителя. Предлагаме както евтини съдомиялни с добро качество, които се справят отлично с домакинската работа, така и опции от по-висок клас за тези от вас, които търсят съвършен финиш на изработката.

Що се отнася до големината на уреда, тя се определя основно от ширината. Главно 3 са размерите на съдомиялните машини, които можем да ви предложим – с ширина 45 см, 60 см и малки съдомиялни, които са с обичайна ширина около 55 см и височина около 40 см.

Ако сте решили вашата кухня да е с минималистичен дизайн, най-добрият вариант е да монтирате съдомиялна за вграждане, която да бъде деликатно скрита зад врата в хармоничен стил. Ако нямате такива предпочитания, може спокойно да поръчате свободно стояща съдомиялна. И в двата случая в TeMax.bg имаме изгодно предложение за вас.

Компактните миялни са идеален вариант за по-малки домакинства от един до двама човека, както и за тесни кухни. Те са доста добра и практична опция и при живеене в квартира под наем.

Преди да изберете своята нова миялна, се уверете, че капацитетът ѝ отговаря на нуждите на вашето домакинство.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от