Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Пътеки и постелки

Филтри

1-32 от 42 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 42 продукти

Страница

В обзавеждането на дома влизат много и най-различни предмети и продукти с различна функция и външен вид. Една от принадлежностите, които със сигурност могат да обогатят едно пространство, са различните подови настилки, част от които са пътеките за коридор и постелки за под, които ще намерите тук.

Как да изберете пътека за всяка стая от дома ви

Пътеките и чергите са били и продължават да бъдат част от живота на всеки българин, без значение какъв доход има или откъде е той. Затова не се изненадваме, когато видим, че толкова много от вас търсят пътеки и постелки за под.

Един от правилните начини за избиране на пътека или черга е да съобразите три основни неща:

  • Широчина;
  • Дължина;
  • Дължина на косъм.

Последното е особено значение, тъй като дългокосместите пътеки са по-скоро предназначени за топлете, отколкото за бърсане на краката при влизане от врата или за абсорбция на влага. Затова, нашата препоръка е да изберете вид черга, която ще подхожда на нейната предвидена употреба – късокосместите черги са най-добри за коридори и за пред вратата на терасата.

Пътеките, които са с по-дълъг косъм са най-добре за през зимата, когато климатиците работят усилено да запазят приятна атмосфера. Има и разделение на пътеките по вид съставящ материал/и, като най-основните видове намиращи се тук са:

  • От синтетични и изкуствени материали;
  • От памук и вълна;
  • От синтетика и естествени материали.

Като предимствата на всеки вид материя ще обясним по-долу в параграфа обясняващ различните видове пътеки и постелки,които предлагаме тук.

Какви видове пътеки за коридор предлагаме тук

Видовете пътеки, които предлагаме тук са синтетични, естествени и смесени и те варират най-вече в тяхната широчина и начин на поддръжка. Естествените материи се перат по-внимателно и на по-ниска температура, докато изкуствените материи могат да издържат по-високи температури от обикновеното.

Възможно е и да задържат повече статично електричество, тъй като синтетика е подвластна на електростатика от други синтетики или гума. Тази статичност привлича повече прах и прави този вид постелки и пътеки доста по-мръсни и замърсяващи се от естествените.

За сметка на това са доста лесни за поддръжка, тъй като могат да се перат на сравнително високи температури.

Защо няма по-добро място за пазаруването от TeMax.bg

Причината да изберете своите пътеки или постелки от нас, е понеже тук цените им са най-добрите от другите места на българския пазар. За вас красотата е важна, но още по-важно е да обзаведете дома си за по-малко пари – все пак не всеки има средствата да купува Персийски килими и копринени черги от Иран.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от