Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Принадлежности за сервиране

Филтри

1-32 от 490 продукти

Филтри

1-32 от 490 продукти

Дори и да знаете всички правила на етикета за сервиране, ако не сте оборудвали кухнята си със стилни и качествени прибори и съдове, едва ли ще успеете да направите отличното впечатление на гостите, към което се стремите. Ако обаче бъде даден живот на етикета чрез използването на красива и добре подбрана посуда, усилията ви определено ще бъдат забелязани и ще постигнат търсения успех.

В тази продуктова категория на TeMax.bg сме се погрижили не само за перфектното ви представяне пред гостите, но и за оптималната практичност на сервиза в чисто семейна обстановка.

Качествени предложения за сервиране за винаги красива трапеза

Можем да ви предложим широка продуктова гама за вашата кухня и трапезария, от която имате възможност да изберете предпочитаното качество и търсения стил за перфектния завършек на всяка семейна трапеза. В тази категория може да закупите:

В тази група асортиментът ни е максимално разнообразен, така че всеки да може да открие сервиза, приборите, чашите, чиниите и купите, които отговарят на стила на кухнята или трапезарията и най-вече на изискванията ви за качество и достъпност.

Предложенията за сервиране на TeMax.bg се характеризират още с отлична цена, постигната благодарение на голямото внимание, с което подбираме всеки продукт. Затова може да се доверите, че когато купувате сервизи от нас, получавате точно това, за което сте дали своите пари.

Искате да обновите посудата у дома или за пръв път ви се налага да се оборудвате с всичко необходимо, тъй като наскоро сте формирали самостоятелно домакинство? Не е нужно да харчите купища пари, защото при нас ще откриете всичко необходимо на много изгодна цена.

Вилици, лъжици, ножове, чинии и купи за хранене, стъклени чаши, кристални сервизи, практични бутилки и кани, декантери за вино, комплекти за хранене, най-различни видове плата за сервиране и фруктиери за поднасяне на плодове, стилни оливерници и салфетници, както и всякаква друга посуда, която ви дойде на ума – в нашите магазини можете да закупите всичко, без да се притеснявате за цената.

Тук ще откриете и качествени комплекти и сервизи за хранене, които са идеални за подарък за сватба, годишнина или юбилей.

С TeMax винаги получавате повече

Повече качество, повече достъпност и по-голям избор. За да получите и по-големи отстъпки, може да се включите в нашия клуб за редовни клиенти, който възнаграждава лоялността с падащи цени. Може да заявите участие онлайн, като за целта може да посетите раздел „Клуб TeMax” на страницата ни.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от