Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Сервиране

Филтри

1-32 от 359 продукти

Филтри

1-32 от 359 продукти

Дори и да знаете всички правила на етикета за сервиране, ако не сте оборудвали кухнята си със стилни и качествени прибори и съдове, едва ли ще успеете да направите отличното впечатление на гостите, към което се стремите. Ако обаче бъде даден живот на етикета чрез използването на красива и добре подбрана посуда, усилията ви определено ще бъдат забелязани и ще постигнат търсения успех.

В тази продуктова категория на TeMax.bg сме се погрижили не само за перфектното ви представяне пред гостите, но и за оптималната практичност на сервиза в чисто семейна обстановка.

Качествени предложения за сервиране за винаги красива трапеза

Можем да ви предложим широка продуктова гама за вашата кухня и трапезария, от която имате възможност да изберете предпочитаното качество и търсения стил за перфектния завършек на всяка семейна трапеза. В тази категория може да закупите:

В тази група асортиментът ни е максимално разнообразен, така че всеки да може да открие сервиза, приборите, чашите, чиниите и купите, които отговарят на стила на кухнята или трапезарията и най-вече на изискванията ви за качество и достъпност.

Предложенията за сервиране на TeMax.bg се характеризират още с отлична цена, постигната благодарение на голямото внимание, с което подбираме всеки продукт. Затова може да се доверите, че когато купувате сервизи от нас, получавате точно това, за което сте дали своите пари.

Искате да обновите посудата у дома или за пръв път ви се налага да се оборудвате с всичко необходимо, тъй като наскоро сте формирали самостоятелно домакинство? Не е нужно да харчите купища пари, защото при нас ще откриете всичко необходимо на много изгодна цена.

Вилици, лъжици, ножове, чинии и купи за хранене, стъклени чаши, кристални сервизи, практични бутилки и кани, декантери за вино, комплекти за хранене, най-различни видове плата за сервиране и фруктиери за поднасяне на плодове, стилни оливерници и салфетници, както и всякаква друга посуда, която ви дойде на ума – в нашите магазини можете да закупите всичко, без да се притеснявате за цената.

Тук ще откриете и качествени комплекти и сервизи за хранене, които са идеални за подарък за сватба, годишнина или юбилей.

С TeMax винаги получавате повече

Повече качество, повече достъпност и по-голям избор. За да получите и по-големи отстъпки, може да се включите в нашия клуб за редовни клиенти, който възнаграждава лоялността с падащи цени. Може да заявите участие онлайн, като за целта може да посетите раздел „Клуб TeMax” на страницата ни.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от