Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Лейки и принадлежности за поливане

Филтри

1-23 от 23 продукти

 1. ЛЕЙКА PVC 2Л АНТРАЦИТ
  ЛЕЙКА PVC 2Л АНТРАЦИТ
  4,99 лв.
  Варианти:
  ЛЕЙКА PVC 2Л АНТРАЦИТ ЛЕЙКА PVC 2Л ЧЕРЕША ЛЕЙКА PVC 2Л БЯЛА
 2. ЛЕЙКА PVC 2Л БЯЛА
  ЛЕЙКА PVC 2Л БЯЛА
  4,99 лв.
  Варианти:
  ЛЕЙКА PVC 2Л БЯЛА ЛЕЙКА PVC 2Л ЧЕРЕША ЛЕЙКА PVC 2Л АНТРАЦИТ
 3. ЛЕЙКА PVC 2Л ЧЕРЕША
  ЛЕЙКА PVC 2Л ЧЕРЕША
  4,99 лв.
  Варианти:
  ЛЕЙКА PVC 2Л ЧЕРЕША ЛЕЙКА PVC 2Л АНТРАЦИТ ЛЕЙКА PVC 2Л БЯЛА
Филтри

1-23 от 23 продукти

Основната причина една градина да е тучна, зелена и жизнена е грижовният неин собственик, който след тя да бъде добре напоена.

Това, обаче, няма как да се случи без правилните лейки и принадлежности за поливане и точно заради това от TeMax.bg създадохме тази селекция от продукти за поливане на градини.

Защо всяка градина има нужда от лейки и принадлежности за поливане

Това, което отличава една градина от другите, е колко добре разбира нейният собственик потребностите на създадената екосистема.

Често тези потребности са свързани с хранителни вещества, светлина и достъп до вода, но при по-големи площи хармонизирането между тези различни нужди може да е трудно.

За това, когато е нужно да се подпомогне естественото поливане на една градина, се използват най-различни способи. Някои градинари предпочитат поливането на ръка чрез лейка, а други предпочитат да поливат с гъвкав маркуч със защитна мембрана против протриване и огъване.

Лейките, например, са прекрасен начин за поливане на нежни насаждения от цветя или крехки и капризни растителни видове като разсадите от кайсиеви дървета.

Тъй като водата бива разпръсната от фунията и цедката на лейката, един градинар може да положи нужните грижи, без да се притеснява, че тежестта на водата ще навреди на крехките листа и клони на различните растения.

Друго предимство на различните принадлежности за поливане е контрола над струята на водата, формата под която падат капките и далечината на водния стълб.

При нужда от достигане на големи разстояния, с правилния накрайник един маркуч може да се превърне в уред с лазерна точност и голяма предвидимост при доставяне на вода до определени места в градината.

Какви видове продукти за поливане ще намерите тук

Това, което ще немерите тук е редица от продукти от различен вид и характер, с една обща характеристика – високо качество на достъпна цена.

За да подпомогнем създаването или поддържането на една здравословна градина, от TeMax.bg направихме селекция от висококачествени механични и дигитални таймери и контролери за поливни системи.

При включване в електропреносната мрежа или след снабдяване с батерии, един таймер може да управлява няколко различни кръга на поливни системи.

Това включва системи за ливадно поливане от скрити водоструйки, които изскачат при увеличаване на водното напрежение, което достига до тях.

Освен това предлагаме различни лейки и принадлежности за поливане, както и цели комплекти лейки с различни вместимости на вода и течности.

Какво прави TeMax.bg правилното място за вас

Това, което ни прави толкова търсена и предпочитана онлайн дестинация е фактът, че реално разбираме нашите клиенти и от какво точно имат нужда те. Това може да включва един или повече артикул, но това което е гарантирано, е че търсят качество на добра и достъпна цена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от