Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Измервателни уреди

Филтри

1-29 от 29 продукти

Филтри

1-29 от 29 продукти

Не е необходимо да сте опитен електротехник, за да може да си служите умело с измервателните уреди, които може да намерите в тази продуктова категория на нашите магазини. Да, боравенето с такива електроматериали изисква определени знания, но тяхната употреба е лесна и може да ви послужи за самостоятелното установяване на проблеми в електропреносната мрежа.

Независимо дали сте опитен електротехник или любител, тук ще намерите всичко необходимо за измерването на различните характеристики на тока – напрежение, мощност, сила – което да ви послужи за целите на общото домакинство или като професионален уред, улесняващ вашата работа.

Какви са измервателните уреди в TeMax

Тук ще намерите най-различни видове измервателни уреди – мултицет, фазомер, амперметър, волтметър, детектор за напрежение, мултитестери за напрежение и др. Разполагаме с необходимото разнообразие като наблягаме на наистина качествените измервателни електроматериали, които ще ви служат вярно за дълго време.

Търсите електроизмервателен уред, който събира няколко важни измервателни функции в един продукт? Мултицетът е вашето решение. Мултицетът представлява измервателен уред, който може да измери множество свойства на тока. Класическите модели предлагат измерване на напрежението, съпротивлението и силата на тока, съответно служат за установяване на волтажа, ампеража и конкретните ом (единицата за съпротивление) стойности.

Аналоговите мултицети разчитат на микроамперметър, чийто показалец се движи по скалата за различните възможни измервания. Дигиталните алтернативи обикновено показват цифрите, отговарящи за съответната величина, но могат и да показват скала с дължина, пропорционална на измерената величина.

В TeMax.bg разполагаме с измервателни уреди в различни големини и форми (обикновено квадратни или кръгли), аналогови и дигитални фазомери, както и дигитални или цифрови мултицети. Разгледайте всички предлагани към момента продукти и изберете най-изгодното за вашите цели предложение.

С какво се отличават различните измервателни уреди – мултицет, фазомер

Първо е необходимо да сте запознати с конкретната функция, която изпълнява съответния електроизмервателен уред.

Както стана ясно по-горе, мултицетите са по-комплексни уреди, които могат да послужат в зависимост от конкретния избран вид за установяването стойностите на няколко различни характеристики на тока.

Фазомерите от друга страна предлагат една основна функция – измерване на напрежението. Използват се най-вече за измерване на показанията в мрежи с променлив ток. Класическите най-прости фазомери се използват за установяване наличието или липсата на ток.

Що се отнася до избора на правилния мултицет – основно може да избирате измежду аналогов или дигитален. Аналоговият може да покаже изменения в реално време, но може да бъде труден за разчитане и установяване на показанията. Дигиталните пък са по-лесни за разчитане на информацията, но е възможно да изискват повече време за стабилизация.

Ако вече сте решили точно какъв измервателен уред ви е необходим, правилният избор е тук в TeMax.bg При нас ще намерите наистина качествените измервателни уреди – мултицет, фазомер – на много изгодни цени.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от