Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Кошници и кашпи

Филтри

1-32 от 84 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 84 продукти

Страница

Кашпите, за тези от вас, които не са запознати с това какво представляват, са малки плетени кошове. Те най-често нямат дръжки и наподобяват на сламена ваничка. Изработват се от същите материали, от които се правят и кошниците.

Тяхното основно предназначение е да служат за поставяне в тях на саксии с цветя. Предназначението им е изцяло декоративно и цели да се постигне по-привлекателен интериор в помещението или по стилен екстериор на двора и градината.

Естествени материали

Тъй като се изработват от естествени материали, те се ценят все повече на фона на изкуствената обстановка, която ни обгражда в ежедневието от всички страни. Считат се за доста стилен аксесоар, с който може да се декорира и най-елегантния дом, така че да придобие той още по-уютна атмосфера.

Хармоничността, която излъчват кашпите, почти изцяло се дължи на естествените материали, от които се правят. Макар че се предлагат вече и решения от изкуствени материи, те все пак не могат да постигнат същия ефект.

Най-често за изработката им се използва върба, тъй като този материал предлага най-добри свойства за целта. Той съчетава здравина, гъвкавост, приятно усещане на допир и най-приятен цвят.

Меки цветове

Кашпите, които можете да откриете при нас в Temax, се изработват в бежово, кафяво, кремаво, жълтеникаво и други меки нюанси, като всичко зависи основно от оттенъците на върбата, които понякога могат да варират в широки граници.

Ако обаче се изработват от изкуствени материали, те най-често могат да имат и съвсем нетипичен и дори странен на пръв поглед цвят. Могат да бъдат сини, сиви, лилави и много други.

Топлота и мекота

Здраво изплетена и надеждна, кашпата предлага усещане за топлина и мекота. Тя може да допълни успешно вашия домашен интериор, като му придаде нотка на естественост и натуралност. Тя притежава следните свойства:

  • Формата ѝ е съобразена с формите и размерите на предлаганите саксии;
  • Изработва се от върба;
  • Предлага се на ниска цена, но влияе силно на интериора;
  • Може да се впише лесно във всяка обстановка и интериор.
Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от