Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Кошници и кашпи

Филтри

1-32 от 59 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 59 продукти

Страница

Кашпите, за тези от вас, които не са запознати с това какво представляват, са малки плетени кошове. Те най-често нямат дръжки и наподобяват на сламена ваничка. Изработват се от същите материали, от които се правят и кошниците.

Тяхното основно предназначение е да служат за поставяне в тях на саксии с цветя. Предназначението им е изцяло декоративно и цели да се постигне по-привлекателен интериор в помещението или по стилен екстериор на двора и градината.

Естествени материали

Тъй като се изработват от естествени материали, те се ценят все повече на фона на изкуствената обстановка, която ни обгражда в ежедневието от всички страни. Считат се за доста стилен аксесоар, с който може да се декорира и най-елегантния дом, така че да придобие той още по-уютна атмосфера.

Хармоничността, която излъчват кашпите, почти изцяло се дължи на естествените материали, от които се правят. Макар че се предлагат вече и решения от изкуствени материи, те все пак не могат да постигнат същия ефект.

Най-често за изработката им се използва върба, тъй като този материал предлага най-добри свойства за целта. Той съчетава здравина, гъвкавост, приятно усещане на допир и най-приятен цвят.

Меки цветове

Кашпите, които можете да откриете при нас в Temax, се изработват в бежово, кафяво, кремаво, жълтеникаво и други меки нюанси, като всичко зависи основно от оттенъците на върбата, които понякога могат да варират в широки граници.

Ако обаче се изработват от изкуствени материали, те най-често могат да имат и съвсем нетипичен и дори странен на пръв поглед цвят. Могат да бъдат сини, сиви, лилави и много други.

Топлота и мекота

Здраво изплетена и надеждна, кашпата предлага усещане за топлина и мекота. Тя може да допълни успешно вашия домашен интериор, като му придаде нотка на естественост и натуралност. Тя притежава следните свойства:

  • Формата ѝ е съобразена с формите и размерите на предлаганите саксии;
  • Изработва се от върба;
  • Предлага се на ниска цена, но влияе силно на интериора;
  • Може да се впише лесно във всяка обстановка и интериор.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от