Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Кабелни проводници

Филтри

1-32 от 62 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 62 продукти

Страница

Светът не би бил същия ако не съществуваха модерните инсталационни и захранващи кабели, които можете да намерите на TeMax.bg.

С наличните тук продукти вие можете да изградите цялостното електрозахранване на един обект, домашен или служебен, с огромен процент на успеваемост.

Тъй като много от инсталациите се правят зад стена със мазилка, ние избрахме продукти, които имат гарантирана дълготрайност за минимално количество средства.

Различните класове захранващи кабели отговарят на международните стандарти за сигурност, като използват възможно най-висококачествените суровини и материали за подсигуряване на вашата инсталация.

С какви инсталационни и захранващи кабели разполагаме

Инсталационните кабели се класифицират като кабели за пренос на информация или по-точно като комуникационни кабели. Те много често могат да пренасят няколко вида информация, цифрова, бинарна и електрическо-импулсна.

Те имат специфично приложение, което може да бъде както подземно така и надземно, като цялостната им употреба зависи от контекста и капацитета на една инсталация.

Захранващите кабели, за разлика от инсталационните, са значително по-семпли като конструкция, но с равносилно важна функция – те спомагат пренасянето на електричен заряд от една позиция до друга.

Те могат да служат като основен транспортен възел за електричество към даден обект, както и като захранващи кабели за крайни консуматори, като светлинни инсталации, електроуреди и други.

Кой кабел кога се използва – бърз наръчник

Най-удачният и сигурен начин да разбере кое-кога се ползва е да попитате професионалист. Генералното правило, е че колкото по-дебел е един захранващ кабел, толкова по-високо напрежение може да понесе.

Разбира се, за да сте напълно сигурни, е добре да се консултирате с написаното от самия производител.

Европейският стандарт за електрически инсталации и производството на захранващи кабели, както и БДС, изискват да се пише специфичните оперативни параметри на даден кабел.

За да изберете правилните инсталационни и захранващи кабели можете да се ориентирате по тяхната дебелина. Кабелите тип 0.5мм диаметър са направени за слаби инсталации, най-вече за декоративни светлини и окабеляване на кухненско осветление.

Кабелите също така могат да се разделят на два основни вида – многожилни и едножилни, като едножилните са покрити от единична изолация, докато многожилните имат двойна изолация, между различните проводници и външна.

Защо от TeMax.bg няма да останете разочаровани

От TeMax.bg осъзнаваме, че вашето време е ценно и че не искате да хабите нито секунда от него. Затова и избрахме специална селекция от продукти, които гарантират ефикасното извършване на предвидените от вас проекти.

Качеството на продуктите е гарантирано както от нашите екипи, така и от производителите, с които директно работим. Заложете на сигурния избор още днес.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от