Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Водоструйки и аксесоари

Филтри

1-25 от 25 продукти

Филтри

1-25 от 25 продукти

В тази категория ще откриете богата гама от водоструйки и аксесоари за тях. Ние ви предлагаме наистина богат асортимент, който е прецизно селектиран, с цел задоволяване вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните клиенти.

Ако се нуждаете от такъв тип съоръжение, което ще ви спомогне за брилянтно и съвършено поддържане на вашето дворно пространство. Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го поднасяме на цени, достъпни за масовия потребител. Бъдете разумни и се доверете на избора, отговарящ изцяло на търсенето ви.

Водоструйките и аксесоарите, изпъващи тази категория, са дело на едни от най-известните световни марки. При изработката им участват висок клас материали, доказали устойчивостта и издръжливостта си многократно. В състояние сме да ви гарантираме застигащ ви продължителен експлоатационен период, който ще надхвърли дори най-смелите ви очаквания.

Какви водоструйки ще намерите в Temax.bg

В онлайн магазина TeMax са селектирали различни видове водоструйки и аксесоари, които се различават един от друг, спрямо дизайн, функционалност, предназначение и цена.

Ние ви предлагаме, вие избирате. Направете онзи избор, който самите вие вярвате, че отговаря не само на финансовото ви състояние, но и на цялостното ви търсене. Ако имате някакви запитвания, то не се притеснявайте да ни потърсите. Опитни и добре информирани служители са в готовност да отговорят на всяко ваше запитване, пряко свързано с продуктите в тази категория.

Нашата единствена цел е вие да се чувствате удовлетворени от инвестицията, която сте направили. Съществуват още много причини, поради които си заслужава да пазарувате от онлайн магазина TeMax.

Имате възможността да се насладите на истинско удобство и комфорт, тъй като не се изисква от вас дори да напускате пределите на собствения си дом или друго удобно за вас място. Поръчайте онлайн и само няколко дни по-късно ще се превърнете в собственик на избраната от вас водоструйка или аксесоар.

Гласувайте ни доверие, което ви обещаваме, че ще бъде оправдано.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какви са основните приложения на водоструйките?

Водоструйките са уреди, които имат широк спектър от приложения в различни сфери. Те се използват за почистване на външни повърхности като фасади на гради, тераси, площадки. С тяхна помощ може да почистите в дълбочина повърхностите от прах, плесен, петна и други упорити замърсявания.
Друго приложение на водоструйките е използването им в автомивки. Заради налягането, което имат са страхотен инструмент за почистване на превозни средства от всякакъв вид – коли, камиони, лодки, автобуси. По-мощните модели водоструйки дори се използват за почистването на пътни настилки и тротоари. Те успешно успяват да отстранят мръсотия, масла и смола.

 

Кой е най-важният параметър при избора на водоструйка?

Най-важният параметър при избора на водоструйка е налягането. От него се определя силата на струята на водоструйката, а пък от това зависи ефективността на почистването. По-високото налягане на водата предоставя по-силна струя и по-ефективно почистване на замърсяванията.
Обикновените модели водоструйки са с налягане между 100 и 200 bar. Те са подходящи за домашна употреба и не толкова големи замърсявания.
Професионалните водоструйки, които се използват в автомивките или почистването на улици имат по-голямо налягане между 200 и 500 bar. За да изберете най-подходящата водоструйка трябва да определите за какво ще я използвате и какви повърхности ще почиствате с нея.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от