Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Гофрета

Филтри

1-11 от 11 продукти

Филтри

1-11 от 11 продукти

На TeMax.bg ще намерите гофрирана тръба с различни размери и диаметри подходящи за подсигуряването на една или повече електроинсталации. Те са с висок рейтинг на издръжливост на влага и UV лъчи, като имат гарантиран експлоатационен период от 2 години.

Изложените пред вас тръби са създадени за закрилата и провеждането на тръби през иначе трудни за превеждане места в земята.

При предварителна инсталация те могат да помогнат за прекарването на кабели, без да се налага повторното правене на изкопи в почви или стени.

Тези тръби също така помагат за допълване електростатичната защита на кабелите, както и влагоустойчивостта на цялата инсталация, без значение дали се намира зад стена или под земята.

Различни размери и диаметри гофрирани тръби – ето какво имаме

Диаметрите на гофрираните тръби се измерват във вътрешността на самите тръби, тъй като те са предназначени за защитата на един или два кабела, в зависимост от предвидената употреба.

По-дебелите диаметри тръби са предназначение за подземни инсталации на кабели над диаметър 25мм.

За по-лесното вкарване на кабела в гофрето вътрешността на тръбата е направена гладка, докато външната страна е създадена да бъде спираловидна, за да зададе здравина на иначе гъвкавата конструкция.

За да не се създава излишно смущение между електростатичното поле на кабелите и самото гофре, самото оребряване е направено от подсилено PVC.

Защо 99% от случаите е добре да се ползва гофрирана тръба

Гофретата са предвидени да улеснят създаването на дълготрайни инсталации от захранващи и инсталационни кабели. Макар и 100% от кабелите да имат гумирана изолация, тази изолация има ограничена защитна функция срещу UV лъчи и удар.

За да се засили тази защитна способност на изолацията на захранващите кабели, се създават леки и здрави гофрирани тръби с различни размери и диаметри.

Те отговарят на различни размери, като на TeMax.bg можете да намерите диаметри от 13.5мм до 32мм в диаметър.

Предлагаме и специални гофрета с вградена UV защита, която е предназначена за надземно, външно ползване.

Създаването на електрическа инсталация без помощта на гофрета е предпоставка за преждевременна амортизация на цялата ви система.

Това е причината голям брой от инсталации създадени в последните 20 години, да са именно с помощта на гофрета.

Кое прави TeMax.bg толкова сигурни място за пазаруване

Това, което прави TeMax.bg толкова уникално и специално място е именно способността ни да намираме най-добрите сделки за всякакви продукти от домашна необходимост, но на отлична цена.

За нас е чест да сме на чело на революцията с цените и се радваме, че толкова много от вас могат да се насладят на най-добрите сделки в България.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от