Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

За нас

Веригата от DIY магазини под марката TeMax започва историята си с първия магазин, открит през 2007 г. в гр. Добрич. Търговия на дребно с потребителски и промишлени стоки спомага за бързото ни развитие. Днес имаме 17 собствени магазина в различни градове на територията на България. 

Основна информация

  • Основна дейност – хипермаркети за строителни материали, стоки за бита (дома и градината), мебели, аксесоари за баня и др .;
  • 18 хипермаркета TEMAX
  • Два логистични склада в Добрич и Търговище с обща площ от 85 000 кв.м
  • Обща търговска площ от над 43 000 кв.м
  • Над 400 служители;
  • Централен офис във Варна, България

История

От 2007 г. насам непрекъснато се развиваме чрез увеличаване на нашата продуктова гама, достигане до повече клиенти, като същевременно се опитваме да задоволим всички техни нужди. Нашата продуктова гама включва признати и доказани български марки и широка гама от продукти от Италия, Испания, Полша, Турция и КНР. Мисията на фирмата е да задоволи нуждите на потребителите и да предложи широка гама от продукти с високо качество на възможно най-ниски цени. Нашата цел е да предоставим на клиентите ни постоянни промоции и специални оферти, така че да имат най-голямо пазарно преживяване. Служителите на компанията са квалифицирани консултанти, които карат TeMax да постигне успех. Развивайки техническите и професионални умения на нашите служители, можем да отговорим на нуждите на клиентите и предизвикателствата на пазара. Убедени сме, че най-добрата сделка е тази, с която и двете страни са доволни!

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от