Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

За нас

ЗА НАС

ТеМах е българска компания със седалище и централа на управление в град Варна, което управлява 18 строителни хипермаркета в цялата страна.

Историята на фирмата започва от 2008 година, когато отваря първия си обект в град Добрич и продължава да се развива в поредица от градове: Шумен, Разград, Търговище, Силистра, Севлиево, Габрово, Троян, Сливен, Раднево, Кърджали, Гоце Делчев, Петрич, Дупница, Монтана, Враца, Пирдоп и София. Освен това фирмата контролира и два логистични склада в Добрич и Търговище.

Хипермаркетите варират от помещения с търговска площ от 1100 кв.м до обекти с над 5000 кв.м. Изцяло веригата оперира на над 70 000 кв.м. площ. Междувременно екипът се състои от над 750 души.

 

 

НАШАТА ИСТОРИЯ

От 2008 г. насам непрекъснато се развиваме чрез увеличаване на нашата продуктова гама, достигане до повече клиенти, като същевременно се опитваме да задоволим всички техни нужди. Нашата продуктова гама включва признати и доказани български марки и широка гама от продукти от Италия, Испания, Полша, Турция и КНР. Мисията на фирмата е да задоволи нуждите на потребителите и да предложи широка гама от продукти с високо качество на възможно най-ниски цени. Нашата цел е да предоставим на клиентите ни постоянни промоции и специални оферти, така че да имат най-голямо пазарно преживяване. Служителите на компанията са квалифицирани консултанти, които карат TeMax да постигне успех. Развивайки техническите и професионални умения на нашите служители, можем да отговорим на нуждите на клиентите и предизвикателствата на пазара. Убедени сме, че най-добрата сделка е тази, с която и двете страни са доволни!

 

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

ТеМах работи с продуктово портфолио от над 55 000 артикула, разделени в няколко основни направления: строителни материали и сухи смеси, всичко за банята и ВиК инсталациите, електроинструменти и градински машини, бяла техника и отопление, плочки и ламиниран паркет, балатуми и мокети, крепежни елементи, електроматериали и осветителни тела, бои и тапети, стенни облицовки, мебели и етажерки, текстил и домашни потреби, градински инструменти и външни мебели.
Много голяма част от продуктовата гама на дружеството са собствени марки произведени по най-високи стандарти от трети производители, които покриват изисквания и сертификационни тестове на Република България.

 • Основна дейност – хипермаркети за строителни материали, стоки за бита (дома и градината), мебели, аксесоари за баня и др .;
 • 18 хипермаркета TEMAX
 • Два логистични склада в Добрич и Търговище с обща площ от 85 000 кв.м
 • Обща търговска площ от над 70 000 кв.м
 • Над 750 служители;
 • Централен офис във Варна, България

МИСИЯ, ВИЗИЯ И ЦЕЛИ

Целите, които има дружеството са следните:

 

 • Прозрачност. ТеМах се опитва максимално да информира потребителите си за продуктите, услугите и политиката, която има. Информацията е ключът към успеха – ние държим нашите клиенти да са изцяло консултирани и запознати с детайлите на всеки един наш продукт.
 • Клиентско обслужване. Слоганът на веригата гласи „Темакс, заедно в избора ви!“, което определя и политиката на компанията за максимално добро и качествено обслужване. Инвестираме много време и енергия в обучението на нашите продавач-консултанти, за да предоставим облужване на ниво.
 • Качество и добавена стойност. Веригата магазини налага стандарти на европейско и българско качество на продуктите, които предлага. Повечето артикули са тествани в лаборатории, а останалите са сертифицирани по международни и европейски стандарти. Добро качество – доволни клиенти.
 • Постоянно увеличение на продуктовата гама. ТеМах се цели постоянно да увеличава разнообразието от продукти, които предлага, за да задоволи нуждите на своите клиенти и да предложи различни алтернативи и артикули. Компанията налага европейски и световни тенденции на българския пазар посредством разширяване на портфолиото с нови, модерни и технологични артикули, които не се предлагат от други вериги.
 • Лоялна програма. Има разработена програма за лоялност, която е основен плюс за регулярните клиенти на веригата. Всеки може да заяви дигитална карта безплатно през сайта и да я присвои в своя профил за пазаруване онлайн или във физическите магазини. Освен отстъпката, която се получава при пазаруване, клиентите биват и регулярно уведомявани за промоции и кампании.
 • Мултиканална търговия. ТеМах счита тази тема за изключително важна, тъй като развитието на мултиканалната търговия е един от движещите фактори на модерната търговия. Посредством интегрирана онлайн платформа с вътрешен софтуер, ние предлагаме различни опции на клиентите. Нашите покупки могат да се извършват дистанционно с доставка до адрес, с получаване в обект или на място в магазина.

Предимства на бранда:

 

Мисията на ТеМах е в три основни направления:

 • Увеличаване на работните места и постоянно подобряване на работните условия на своите служители.
 • Задоволяване на местното търсене и постоянно усъвършенстване на продуктовото качество и портфолио.
 • Покриване и надминаване на очакванията на нашите клиенти.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от