Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Обувки

Филтри

1-32 от 98 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 98 продукти

Страница

В строителството много фактори играят роля за крайния резултат, включително инструментите, материалите и уменията на майстора.

Не бива обаче да подценявате и качественото работно облекло. С него получавате необходимия комфорт, за да работите ефективно, и си гарантирате безопасност в процеса.

Един от най-важните елементи в работното облекло са обувките. Те могат да изиграят голяма роля като ви предпазят от нараняване, изстиване и замърсявания, затова е важно да бъдат здрави и устойчиви.

Специално за вас от TeMax.bg подбрахме впечатляваща колекция защитни работни обувки, с които работата ви ще се превърне в истинско удоволствие.

Какви работни обувки ще намерите при нас

При нас ще намерите богато разнообразие от удобни, но и стилни професионални работни обувки от доказали се световни и български производители.

Те ефективно ще ви защитават в работния процес и ще запазят краката ви топли при работа в екстремни условия.

Моделите се отличават с изключителна устойчивост срещу атмосферните условия и механични влияния и ви гарантират 100% сигурност.

Част от моделите, които ще намерите сред нашите колекции, включват:

  • Гумени ботуши;
  • Работни обувки от естествена кожа;
  • Работни обувки от текстил;
  • Туристически обувки;
  • Работни галоши;
  • Домашни пантофи;
  • Чехли;
  • Градински чехли тип Крокс;
  • Зимни чехли.

Работните обувки, предлагани в нашите колекции, са водоотблъскващи и притежават защита срещу хлъзгане. Част от моделите притежават и метално бомбе за допълнителна защита.

Можете да избирате между високи и ниски обувки за работа, както и между естествена кожа и текстил. Предлаганите от нас модели са дишащи и ви осигуряват пълен комфорт по време на работа.

Работните ботуши са подходящи при работа на открито в по-екстремни условия или при студено време. Гумените ни ботуши са изключително устойчиви, не пропускат вода, изолират студа и поддържат топлината във вътрешността.

Естествената кожа е най-предпочитаният материал за обувки, тъй като се адаптира според телесната температура и не запарва краката. Освен това се променя според формата на стъпалото и с времето обувките стават все по-удобни.

Защо да изберете TeMax.bg

Краткият отговор на този въпрос е, че при нас ще намерите предпазни средства и облекла, както и всичко необходимо за строителството и дома с качество, отговарящо на световни критерий, срещу изключително изгодни цени.

Ние се стремим да отговорим и на най-високите изисквания на потребителите си, затова работим с утвърдени български и световни производители, доказали се като лидери.

Всичко, което правим е с цел да ви осигурим качествени материали и комфорт, затова професионализмът е водещият ни приоритет в общуването с клиентите.

В TeMax.bg е всичко, от което се нуждаете за безупречни резултати в строителството и обзавеждането на дома.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от