Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Структури и комплекти за вграждане

Филтри

1-4 от 4 продукти

 1. СТРУКТУРА ЗА ВГР.SEVA FRESH R052801 З.П.
  СТРУКТУРА ЗА ВГР.SEVA FRESH R052801 З.П.
  404,99 лв.
 2. СТРУКТУРА ЗА ВГР.TESI AQUABLADE R0523V3 -20%
  СТРУКТУРА ЗА ВГР.TESI AQUABLADE R0523V3
  Специална цена 899,99 лв. Редовна цена 1 129,99 лв.
 3. СТРУКТУРА ЗА ВГР.TESI AQUABLADE T386801
  СТРУКТУРА ЗА ВГР.TESI AQUABLADE T386801
  рейтинг:
  100%
  839,99 лв.
Филтри

1-4 от 4 продукти

Структурите за вграждане или тоалетните с вградено казанче за вода, са иновативен и сравнително нов метод за обзавеждане на една баня.

Те се използват като основен способ за спестяване на пространство в малки бани, или като стилистично изражение на артистичната визия на едно елегантно помещение.

Структури за вграждане – какво търсите всъщност

В търсенето на по-добри и компактни решения за баня, човешката инженерна мисъл е създала едно наистина семпло, но и доста гениално решение. Различните структури за вграждане не са поредния метод за спестяване на пространство, а инструмент и съд, чрез който един собственик на дом може да олицетвори своята идеална визия за баня.

При проектирането на такова помещение в дом, хотел или офис, един от най-важните и ключови въпроси е този за наличното пространство. Именно заради малкото пространство в една баня или тоалетна, много от интериорните решения биват ограничени, което не позволява за пълното изразяване на креативност.

В своята основа, една подобна покупка върши същата функция като изнесеното тоалетно казанче, с една разлика – че вграденото казанче е по-ефикасно и екологично.

Тъй като при вграждане на казанчето се изискват по-къси тръби до източника на вода, вероятността за течове се намалява – а това е много важно, особено при ВиК аварии в банята.

Реално, много от проблемите на изнесеното казанче биват решени с интегрираното в стена, като най-вече шумът, липсата на пространство, ограничената възможност за позициониране по желание и много други.

Какво прави структурите за вграждане толкова популярни

Има 2 основни вида вградени тоалетни и казанчета – такива за септична яма с рециклиране на водата и такива с директна връзка към вашата ВиК инсталация. За хората, които искат да намалят своите сметки за вода, едно еко казанче, което се подхранва от мръсната вода от мивката е съвършеното решение.

Така получавате стил и място, а едновременно с това спестявате значителна сума пари. Единственото ограничение е, че за да се монтира една от посочените структури за вграждане, е необходим куфар, който да е наравно със стената.

Реално, монтажът на самото казанче е доста лесен, но изграждането на подобен вид структура отнема повече време и усилия. От друга страна, позитивите на подобен вид инвестиция повече от спокойно компенсират за първоначалния процес по монтаж.

Избирайки TeMax.bg, вие залагате на качество на атрактивна цена

Начинът, по който ние от TeMax.bg успяхме да постигнем баланс между качество и цена, е чрез изграждане на връзки с правилните доставчици и производители. По този начин ние имаме по-близка връзка до източника и можем да сме сигурни за качеството.

Отсъствието на доставчици намалява крайната цена – за това и толкова много хора ни се доверяват всеки ден. Станете един от тях и спестете време, пари и се насладете на коректността и леката работа с нас!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от