Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Структури за вграждане

Структурите за вграждане или тоалетните с вградено казанче за вода, са иновативен и сравнително нов метод за обзавеждане на една баня.

Те се използват като основен способ за спестяване на пространство в малки бани, или като стилистично изражение на артистичната визия на едно елегантно помещение.

Структури за вграждане – какво търсите всъщност

В търсенето на по-добри и компактни решения за баня, човешката инженерна мисъл е създала едно наистина семпло, но и доста гениално решение. Различните структури за вграждане не са поредния метод за спестяване на пространство, а инструмент и съд, чрез който един собственик на дом може да олицетвори своята идеална визия за баня.

При проектирането на такова помещение в дом, хотел или офис, един от най-важните и ключови въпроси е този за наличното пространство. Именно заради малкото пространство в една баня или тоалетна, много от интериорните решения биват ограничени, което не позволява за пълното изразяване на креативност.

В своята основа, една подобна покупка върши същата функция като изнесеното тоалетно казанче, с една разлика – че вграденото казанче е по-ефикасно и екологично.

Тъй като при вграждане на казанчето се изискват по-къси тръби до източника на вода, вероятността за течове се намалява – а това е много важно, особено при ВиК аварии в банята.

Реално, много от проблемите на изнесеното казанче биват решени с интегрираното в стена, като най-вече шумът, липсата на пространство, ограничената възможност за позициониране по желание и много други.

Какво прави структурите за вграждане толкова популярни

Има 2 основни вида вградени тоалетни и казанчета – такива за септична яма с рециклиране на водата и такива с директна връзка към вашата ВиК инсталация. За хората, които искат да намалят своите сметки за вода, едно еко казанче, което се подхранва от мръсната вода от мивката е съвършеното решение.

Така получавате стил и място, а едновременно с това спестявате значителна сума пари. Единственото ограничение е, че за да се монтира една от посочените структури за вграждане, е необходим куфар, който да е наравно със стената.

Реално, монтажът на самото казанче е доста лесен, но изграждането на подобен вид структура отнема повече време и усилия. От друга страна, позитивите на подобен вид инвестиция повече от спокойно компенсират за първоначалния процес по монтаж.

Избирайки TeMax.bg, вие залагате на качество на атрактивна цена

Начинът, по който ние от TeMax.bg успяхме да постигнем баланс между качество и цена, е чрез изграждане на връзки с правилните доставчици и производители. По този начин ние имаме по-близка връзка до източника и можем да сме сигурни за качеството.

Отсъствието на доставчици намалява крайната цена – за това и толкова много хора ни се доверяват всеки ден. Станете един от тях и спестете време, пари и се насладете на коректността и леката работа с нас!

Прочети повече
Филтри

1-9 от 9 продукти

 1. ПРОМО ПАКЕТ ACTIVE GAP RIMMLES ЗАБ,ПАДАН
  ПРОМО ПАКЕТ ACTIVE GAP RIMMLES ЗАБ,ПАДАН
  497,99 лв.
 2. СТРУКТУРА ЗА ВГР. MIRA + ECO COMPACT
  СТРУКТУРА ЗА ВГР. MIRA + ECO COMPACT
  296,99 лв.
 3. СТРУКТУРА ЗА ВГР.TESI AQUABLADE NEW UF
  СТРУКТУРА ЗА ВГР.TESI AQUABLADE NEW UF
  рейтинг:
  100%
  689,99 лв.
 4. СТРУКТУРА ЗА ВГР.TESI AQUABLADE ЗАБ.ПАДА
  СТРУКТУРА ЗА ВГР.TESI AQUABLADE ЗАБ.ПАДА
  677,99 лв.
 5. СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ NATURA
  СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ NATURA
  319,99 лв.
 6. СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ RAPID SL
  СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ RAPID SL
  295,99 лв.
 7. СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ SEVA FRESH К-Т С
  СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ SEVA FRESH К-Т С
  299,99 лв.
 8. СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ VENUS
  СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ VENUS
  245,99 лв.
 9. СТРУКТУРА К-Т С ЧИНИЯ SOLIDO 52111
  СТРУКТУРА К-Т С ЧИНИЯ SOLIDO 52111
  515,99 лв.
Филтри

1-9 от 9 продукти

© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от