Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Оранжерии и парници

Филтри

1-20 от 20 продукти

Филтри

1-20 от 20 продукти

Искате ли да се наслаждавате на вкуса на домашно отгледани зеленчуци, който по нищо не би могъл да се сравни с този на доматите, краставиците, тиквичките или чушките, закупени от магазина? Ние ви предлагаме чудесен и рационален начин, чрез който да си набавяте нужната доза витамини и полезни хранителни вещества.

Нашите оранжерии и парници са не просто алтернатива. Те са правилното решение за всеки един от вас, който разполага с дворно пространство, където може да отглежда любимите си растения.

Какви видове оранжерии и парници предлагаме

Оранжериите и парниците, които ще откриете в нашия онлайн магазин, са крайно разнообразни. В тази категория сме ви селектирали огромен брой предложения, които имат за цел да задоволят личните вкусове, предпочитания и претенции дори на най-капризните и взискателни клиенти.

Осигуряваме ви реалната привилегия да си закупите различни като размери, предназначение и функции оранжерии и парници, в които да отглеждате предпочитаните от вас зеленчуци и растения. Всички те се различават спрямо качество и цена. Сходното между тях е, че са продукт на световни марки в този бранш и това допринася за продължителността на експлоатационния им период и надеждността, с която ще ви дарят.

При направата на оранжериите и парниците, които са прецизно селектирани в онлайн магазина, участват висок клас материали, тествали издръжливостта и устойчивостта си многократно. Гарантираме ви, че ще надхвърлят най-смелите ви очаквания за качество. Имате възможността да ги ползвате в продължение на няколко години, без да се налага да ги подменяте.

В случай, че имате някакви запитвания, то бихте могли да се свържете с обслужващия ни персонал, който ще ви отговори на всички въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти. Опитни и коректни, служителите в онлайн магазина TeMax ще ви съдействат за разрешаването на най-сложния за вас казус.

В категорията ще откриете не малко на брой оранжерии тунел, покривала за оранжерии, специализирани покривала за отглеждането на отделни видове зеленчуци и парници.

Бъдете разумни и се доверете на нас, защото ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Как да инсталираме оранжерии и парници сами?

Оранжериите и парниците се използват за отглеждане на плодове, зеленчуци и други култури целогодишно. Това са съоръжения, които се покриват с найлони, за да се запазят постоянни температури и да се защитят засетите растения от неблагоприятни метеорологични условия.
Вие може да изградите сами оранжерията и парниците след като си закупите нужните части от TeMax.bg. Преди това разчистете повърхността, на която ще монтирате съоръжението. След това трябва да следвате определена схема за строеж на носещата конструкция. След като сте готови покрийте оранжерията с подходящ по размер найлон.

 

Каква е правилната позиция за монтиране на оранжерии и парници?

Експерти градинари споделят, че съществуват два начина за поставяне на оранжерии и парници. Първият начин е в посока от север на юг, а вторият от изток на запад. Посоката се избира в зависимост какви растения отглеждате в оранжерията.
Ако под найлонът ще засаждате топлолюбиви култури ви препоръчваме да монтирате конструкцията в посока изток-запад. По този начин растенията ще получават равномерно светлина и затопляне през деня. В райони с по-горещ климат тази посока на монтиране не е препоръчителна. Вместо това позиционирайте съоръженията в посока север-юг. Това е по-подходящо поради високите температури на въздуха.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от