Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Прибори за сервиране

Филтри

1-32 от 53 продукти

Страница
 1. ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР DENIM -38%
  ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР DENIM
  Специална цена 0,98 лв. Редовна цена 1,59 лв.
  Варианти:
  ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР DENIM ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР GREY ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР LILAS ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР PETROL ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР МOCA
 2. ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР GREY -38%
  ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР GREY
  Специална цена 0,98 лв. Редовна цена 1,59 лв.
  Варианти:
  ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР GREY ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР DENIM ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР LILAS ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР PETROL ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР МOCA
 3. ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР LILAS -38%
  ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР LILAS
  Специална цена 0,98 лв. Редовна цена 1,59 лв.
  Варианти:
  ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР LILAS ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР DENIM ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР GREY ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР PETROL ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР МOCA
 4. ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР PETROL -38%
  ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР PETROL
  Специална цена 0,98 лв. Редовна цена 1,59 лв.
  Варианти:
  ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР PETROL ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР DENIM ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР GREY ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР LILAS ПРИБОР ЗА САЛАТА PVC 2БР МOCA
Филтри

1-32 от 53 продукти

Страница

Колкото и да не ви се вярва приборите за хранене са се появили преди много, много време. Те са намерили своя път не само от хигиенична гледна точка, но и създават удобство и комфорт за хранещите се, като им позволяват да не използват пръстите си, за да могат да се насладят на вкуса на храната.

Приборите за хранене още допринасят за прекрасната визия на всяка една трапеза, подчертавайки нейната завършеност. В зависимост от това какви прибори сте превърнали в своя придобивка, то вие имате възможността да впечатлите околните с изтънченост, класа, стил и изящество.

Ние от TeMax ви предлагаме да се възползвате от нашето богато продуктово разнообразие от съдове за сервиране, което достига до вас на цени, достъпни за масовия потребител. В каталога ни ще откриете не малко на брой прибори, които са перфектният избор за всяка домакиня. Те са практични, удобни и дизайнът им е запомнящ се.

Едно от предимствата, до които ще се докоснете в нашия магазин, се състои в качеството на артикулите, достигащи до вас. При направата им участват материали, доказали издръжливостта и устойчивостта си многократно.

Това е тествано не веднъж през годините. Освен всичко останали, приборите за хранене в тази категория са плод на едни от най-известните марки в света и несъмнено ще ви впечатлят не само с визия, но и продължителност на експлоатационния им живот.

Ако имате нужда от ножица за подправки, с която да си осигурите комфорт и удобство в кухнята, то значи сте попаднали на правилното място. Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител.

Можете да пазарувате на воля и по всяко едно време. Хората, които се нуждаят от съдействие или помощ, да не се притесняват да ни потърсят. Служителите в онлайн магазина са в готовност да им помогнат, с цел разрешаването на най сложния за тях казус.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от