Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 300 лв до 8 дни. Виж повече

Дискове

Филтри

1-32 от 92 продукти

Страница
 1. ДИСК METAL EXTRA 115X1X22.23/25
  ДИСК METAL EXTRA 115X1X22.23/25
  1,89 лв.
 2. ДИСК ДИАМАНТЕН EXTRA 115X1.6X22.23/8S
  ДИСК ДИАМАНТЕН EXTRA 115X1.6X22.23/8S
  20,99 лв.
 3. ДИСК ДИАМАНТЕН EXTRA 125X1.6X22.23
  ДИСК ДИАМАНТЕН EXTRA 125X1.6X22.23
  22,99 лв.
Филтри

1-32 от 92 продукти

Страница

Разнообразието от дискове, с което ще се сблъскате в тази категория, е наистина колоритно. Ние сме се постарали до вас да достига богата палитра от този вид продукт, с цел да задоволи вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните клиенти.

Всеки от вас гарантирано ще открие решение за необходимите му консумативи за ел. инструменти отговарящо на търсенето му, независимо от това с каква дейност му предстои да се захване.

Дискове за циркуляри– разнообразие, което ще ви очарова

Приготвили сме ви не малко на брой висококачествени дискове, с помощта на които да разрязвате различни видове материали. Те са толкова здрави и устойчиви, че дори са в състояние да надхвърлят най-смелите ви очаквания.

Наред с всичко това ще ви дарят с надеждност и дълъг експлоатационен период, спохождащи ви в процес на работа и веднага след финализирането на вашата покупка.

Разполагаме с метални, динамични, гумени и какви ли не още дискове, с които да се справяте бързо и безпроблемно с домашните задачи. Ако се нуждаете от помощ или съдействие при извършване на избора ви, то не се безпокойте да ни потърсите по всяко едно време на денонощието.

Нашият опитен и добре обучен персонал е в готовност да ви съдейства, така че крайният резултат да ви дари с чувство на удовлетвореност.

Ние знаем кое е най-доброто за вас и водени от това сме подбрали внимателно дискове, които са продукт на едни от най-успешните и доказали се марки в света. Те са тествани не веднъж и това можем да ви го гарантираме.

Освен това, днес всеки от вас притежава специалната привилегия да се възползва от перфектно балансираното съотношение между качество и цена. Имате възможността да доведете нещата с поправката или ремонта, независимо от какво естество са те, без да се налага да променяте състоянието в банковите си сметки.

Всички ние знаем, че дисковете са една немаловажна част било то от ъглошлайфа или друга машина. Без тяхното присъствие те няма как да функционират надеждно и да ви дарят с резултати.

Поради тази причина сме се заели с отговорността да ви осигурим най-доброто, появявало се някога на пазара. Заложете на нас и няма да останете разочаровани от направената инвестиция.

Прочети повече
© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от