Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Калъфи за дивани и столове

Филтри

1-6 от 6 продукти

Филтри

1-6 от 6 продукти

Диваните и столовете са едни от най-ценените и често ползвани мебели в дома, офиса или обществените сгради.

Те предлагат безпрецедентен комфорт за повече от един човек наведнъж, като техните колоритни дизайни и цветове разнообразяват помещението дори само със самото си присъствие.

Особеността на диваните и столовете е, че ако се ползват, то те са изложени на износване, протриване и дори нацапване. Бърза и лесна форма на претапициране е именно употребата на калъфи за дивани и столове.

Защо е желателно да сложите калъфи за дивани и столове

През периодът на употреба, един диван или стол постепенно започва да губи своя цвят, здравината на тапицерията и дори здравината на пълнежа на седалката.

Това е неизбежна част от експлоатацията на която и да е мебел, дори тя да е от върховно качество на изработка.

Една алтернатива на тази деградация е подмяната на цялата тапицерия. Това е ефикасен и надежден начин за освежаване на мебелите, но не винаги е финансово рентабилен избор.

Другата алтернатива е подмяната на цялата мебел, но това може да излезне доста скъпи, а и да ви коства любима част от интериорния дизайн.

Затова екипът на TeMax.bg намери трета алтернатива, а именно своята селекция от лаъфи за дивани и столове.

Какви са ползите от употребата на калъфи за дивани и столове

Ползите от ползването на калъфите за столове и дивани се крие в лекотата на тяхната употреба, слагането и премахването им.

Това, в комбинация с голямото разнообразие от десени, които можете да намерите на сайта ни, позволява за постигането на огромно разнообразие за всеки дом.

Калъфите са изключително лесни за подмяна, което ви дава възможността да експериментирате с различни дизайни, цветове и шарки.

Ниската цена, достъпността и богатата естетична селекция дава възможност на всеки дом да трансформира своите удобни и ценени мебели визуални.

Така можете да прикриете петна, щети и избледняването на основната тапицерия, или дори да защитите вече наличната висококачествена тапицерия.

Калъфите се подменят лесно, което означава, че могат да се перат лесно, действайки като важна защитна бариера между влагата, мръсотията и праха от помещението в, което се намират вашите меки мебели.

Каква е основната цел на TeMax.bg

Главната цел на TeMax.bg е да ви снабди с първокачествена селекция от продукти, на която можете да се насладите каквито и да са вашите естетични цели и желания.

Ние разполагаме с над 3000 различни артикула от различни категории с различна полезност. Няма значение дали търсите мебели за дома или правите ремонт на конкретна стая – вие ще намерите точно това, което търсите, на правилната цена за вас.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от