Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Алуминиеви врати

Филтри

1-4 от 4 продукти

  1. ВРАТА ЗА БАНЯ АЛУМ. 68/198 ДЯСНА
    ВРАТА ЗА БАНЯ АЛУМ. 68/198 ДЯСНА
    289,99 лв.
  2. ВРАТА ЗА БАНЯ АЛУМ. 68/198 ЛЯВА
    ВРАТА ЗА БАНЯ АЛУМ. 68/198 ЛЯВА
    289,99 лв.
Филтри

1-4 от 4 продукти

През последните години алуминиевите врати се предпочитат все по-често от домакини и собственици на бизнеси. Това е така, защото при сравнение с други типове интериорни врати, като например дървени или PVC, алуминиевите предоставят алтернатива, представяща се отлично по отношение на сигурността и естетиката.

Тук може да разгледате асортимента ни от интериорни алуминиеви врати на изгодна цена с всички най-актуални предложения от каталога на магазини от верига TeMAX. Поръчайте онлайн директно вашата врата от TeMax.bg и грабнете страхотните ни оферти, без да се притеснявате за превозването на закупения артикул.

Алуминиеви врати за интериор – предимствата, които си заслужават

Алуминиевите врати се предпочитат заради пълния им пакет с преимущества. Ето и какви са те.

Те са силно устойчиви на корозионни процеси, което означава, че са устойчиви на образуване на ръжда. Запазват естетиката си за целия период на дългия им експлоатационен живот. Здрави са и осигуряват висока степен на устойчивост на деформации при въздействие от различно естество.

За разлика от дървената, алуминиевата врата е устойчива на влага и запазва отличния си вид и здравина дори след многократно съприкосновение с вода.

Освен това качествените врати от алуминий са добри температурни изолатори и спомагат за запазване на топлината и съответно – за спестяването на потребяваната енергия за постигане на оптималната температура.

Идеални са за вратите на бани и тоалетни, тъй като влагата не оказва вредно въздействие върху тях. Също така водните и сапунени пръски, попаднали върху тях се чистят лесно, тъй като поддръжката на алуминиевата врата е доста опростена и облекчена.

Те са леки, което улеснява монтажа им, а също така и оперирането с тях по време на употреба. Имат висока екосъобразност, тъй като алуминиевите продукти са рециклируеми, за разлика от PVC алтернативите. Освен това производството им няма такъв въглероден отпечатък.

Издръжливи са на различни атмосферни условия и устояват на температурни колебания, влага и слънчева светлина. А тяхната цена съвсем не е за изпускане, особено в магазини TeMax.

Освен това се предлагат в различни цветове, което позволява да бъдат комбинирани с интериора на стаите. Подходящи са за абсолютно всяко помещение и са най-подходящите врати за мокрите такива. В този случай бихме ви препоръчали бяла алуминиева врата, тъй като сапунените пръски и варовитите налепи по такава се забелязват много по-малко, отколкото при другите цветове.

TeMax – спести и при покупката на алуминиеви врати

В TeMax.bg ви предлагаме алуминиеви врати на супер изгодна цена, за която получавате наистина добро качество. Може да се възползвате и от възможността за купуване на кредит и разсрочване на плащането.

Поръчайте до офис на доставчика, до конкретен адрес или до наш магазин, а ние ще се погрижим за останалото.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от