Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Кухненски текстил

Филтри

1-32 от 210 продукти

Филтри

1-32 от 210 продукти

Какво е една трапеза без някакъв вид покривка или мушама? Те са не само предотвратяват попадане на петна от храна по плота на трапезата, но също така добавят към празничната или ежедневна атмосфера на всяка трапезария.

Заради своето универсално приложение, кухненските текстили от селекцията на TeMax.bg, могат да бъдат ползвани по най-различни поводи.

Видовете кухненски текстил, който ще намерите при нас

Наличният тук кухненски текстил може да бъдат разделен на два вида – мушами и трапезни покривки. Покривките са добре позната част от всяка маса, без значение дали тя е с ежедневно ползва или само оказионно.

Те са добър декоративен акомпанимент, който позволява да се запълни празното видимо пространство върху масата и да се добави уют. Те могат да бъдат тематични, като например такива за сезонно ползване, или могат да бъдат покривки за ежедневно ползване.

Вторият вид кухненски текстил, който можете да намерите при нас, са мушамите. За разлика от покривките, които са изтъкани от естествени и изкуствени материи, мушамите са 100% синтетика, много често примес между винил и поликарбонат.

Синтетичната структура на мушамите не позволява на влага, прах или мръсотия да достигнат до плота върху, който са поставени. Те са непромокаеми, което ги прави идеалното решение за външно приложение.

Голямо разнообразие за всеки сезон

Хубавото нещо при различните видове кухненски текстил, е че всъщност идват в най-различни форми, размери и дизайни. Шарките, които ще откриете тук на покривките и мушамите ще ви дадат възможност да създадете каквато си поискате атмосфера в кухнята или под навеса в градината.

Разбира се, най-иконичните и търсени продукти са тези запазени за специалните дни през годината, като Коледа, Нова Година и Великден – трите най-важни празника за едно българско семейство. С тези специални покривки, всяко семейство може да пресъздаде незабравими моменти.

При селекция на мушами, вие можете да откриете къси, дълги, широки и полупрозрачни модели с най-различни дизайни. Те могат да се различават в оттенъците на цветовете като с това да добавят към текстурата на самата повърхност.

Що се отнася за поддръжката им, мушамите са значително по-лесни и неангажирани от покривките, което ги прави предпочитаното решение за трапезно покритие за външно ползване.

Защо предложенията на TeMax.bg има по-висока стойност

Нашите предложения имат по-висока стойност без да ви струват повече, защото знаем, че всяко семейство цени качеството и добрата цена. За нас е важно всеки клиент да открие правилния продукт за своите нужди, без да се налага да прави компромис със своите желания заради завишена цена.

На TeMax.bg ще откриете всичко, от което имате нужда, без оскъпяване, с безплатна доставка на поръчки надвишаващи 300 лева.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от