Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Дървена ламперия и дюшеме

Филтри

1-8 от 8 продукти

  1. ЛАМПЕРИЯ ДЪРВ.13/96/4000ММ КЛАС А 3,84М2 -15%
    ЛАМПЕРИЯ ДЪРВ.13/96/4000ММ КЛАС А 3,84М2
    рейтинг:
    100%
    Специална цена 95,96 лв. Редовна цена 113,99 лв.
Филтри

1-8 от 8 продукти

Нуждаете ли се от високачествена стенна облицовка, която да направи домът ви още по-уютен? Търсите ли решение за интериора, което да го направи по-ефективен? Държите ли на качествените материали, но и на достъпната цена?

Ето защо, от TeMax.bg ви представяме своята категория дървена ламперия и дюшеме. Тези облицовки по стилен начин ще се впишат в интериора ви и ще оптимизират разходите, като намалят загубите на топлина.

Наличието на дървена облицовка прави домът ви по-топъл и от емоционална гледна точка, тъй като дървените мебели и елементи имат свойството да ни успокояват.

Каква дървена ламперия и дюшеме предлагат нашите колекции

Дървената ламперия е една от най-разпространените стенни облицовки, използвани за декорация и допълнителна изолация. Тя може да облицова външни и вътрешни стени, тавани и навеси, внасяйки допълнителен уют в интериора и естетика в екстериора.

Векове наред ламперията от дървен материал се използва за облицовка по целия свят. Макар и за момент изместена от по-нови материали, в днешно време все повече домове се връщат към нея, тъй като естетическите и качества, както и устойчивост, са незаменими.

Светлото дърво е един от материалите, които създават усещане за топлина и неповторим уют.

При нас ще намерите дървена ламперия и дюшеме със стилен външен вид, лесни за монтаж и устойчиви на всевъзможни вредни влияния. Ламелите са изработени от висококачествен дървен материал, предпочитан в изработката на части за стенна облицовка.

Ламперията може да прикрие неравности в повърхността на стените и да добави допълнителен изолационен слой, който да задържа топлината и да спира шума.

Този вид покритие може да ви радва изключително дълго време, тъй като повредените летви могат да бъдат лесно демонтирани и заменяни, или полирани, поправяни и връщани отново.

Ако имате въпроси и колебания относно монтажа на ламперия или на дюшеме, не се колебайте да се обърнете към нашите служители. Те любезно ще отговорят на вашите въпроси и ще ви дадат изчерпателна информация за всеки продукт, който е грабнал интереса ви.

Защо TeMax.bg е правилното място за вашите строителни материали

Наясно сме, че нуждите на потребителите са комплексни. Разбира се, качеството на продуктите и изгодната цена са винаги на първо място, затова се стремим винаги да ги предоставяме и да уплътняваме обещанията си с дългосрочна гаранция.

Собствените вкусове и предпочитания на клиентите също не бива да остават на заден план. Ето защо непрекъснато обогатяваме асортимента си от продукти, за да може да осигурим по нещо за всеки индивидуален потребител.

Работата става лесна и приятна, когато се довериш на TeMax.bg.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от