Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Проточни бойлери

Филтри

1-21 от 21 продукти

Филтри

1-21 от 21 продукти

Проточните бойлери са специален клас бойлери, които специализират в бързото нагряване на вода. Те се монтират директно към водоснабдителната система и разполагат с малък резервоар вода, както и бърз и изключително мощен нагревател за бързо и скоростно нагряване на водните запаси.

Тези бойлери имат много специфична и важна функция за жилищни и индустриални комплекси, тъй като намаляват зависимост от ТЕЦ-ове и намаляват консумацията на топла вода от бойлера в банята.

Те работят по особено безопасен и специфичен начин, като самият нагревател е навит на бобина във вътрешността на самия продукт. Навитият нагревател загрява не само водата, която е в резервоара му, но също така и водата, която преминава през системата.

Така, всеки потребител може да разполага с гореща вода за секунди, без да се налага да чака.

Ползата от ползването на проточни бойлери

Проточните бойлери се характеризират със своите малки размери и бързото нагряване на водоизточника си. Има много модели проточни бойлери, като най-често срещаните са тези с вече наличен чучур.

Те се монтират над мивката и реалистично заемат функцията на самата мивка, като предоставят чиста, топла вода както и студена вода, която идва директно от централната ВиК система.

Това, което наистина прави тези продукти толкова специални, е тяхната възможност за секунди да превърна вода с температура от 20 градуса, във вода с температура до 70 градуса.

По-големите и силни модели дори предоставят нагряване до 90 градуса, като тези модели най-често са с по-висок обем и с по-голяма консумация на енергия.

По-ефикасни ли са тези бойлери от големите

Голямото предимство на обемните бойлери е именно техния огромен запас от вода, с модели до 180 литра намиращи се в този магазин, те са оптималното решение за постоянен достъп до вода.

Ролята на новите проточни бойлери може да се намери както в кухнята и банята, така и работилници, в които няма достъп до ТЕЦ или по-голям бойлер.

Ние предлагаме модели бойлери за баня, модели за монтаж над мивка или под мивка, както и умни модели със сложни системи за оптимално нагряване. Всичко, което ще откриете тук е с висок рейтинг на защита, с поцинковани елементи гарантиращи дълга и трайна експлоатация.

TeMax.bg дава алтернатива на всеки

Ако търсите нещо рядко, нещо, което е трудно за намирани или продукт, който е изчерпан навсякъде, то ние сме правилното място за вас. TeMax.bg дава възможност на всеки да намери идеалното решение за своите нужди, без да се налага да прави компромис с цената или качеството.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от