Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Плотове

Филтри

1-17 от 17 продукти

Филтри

1-17 от 17 продукти

Специално за нашите клиенти, които обичат не само да похапват вкусни ястия, но и да ги приготвят сме подбрали богата селекция от готварски плотове. Те са отличителен белег на една модерна кухня, където храната се приготвя с любов и внимание.

Плотовете за вграждане са предпочитани от много хора, защото спестяват място в кухнята и са лесни за използване и почистване. Ако и вие искате да се вдъхновите да приготвяте вкусни ястия за цялото семейство, разгледайте плотовете за вграждане в категорията Плотове на Temax.bg.

Какво трябва да обмислите при покупката на плотове

Ако за първи път ви предстои покупка домакински уреди, и специално на кухненски плотове за вграждане, то е важно да знаете, че съществуват няколко ключови фактора за избор. Като за начало ви препоръчваме да се запознаете със захранването на избраните от вас модели плотове.

Според източника на енергия котлоните за вграждане са делят на захранвани с газ и захранвани с електричество. И двата вида се характеризират с определени особености, които ще разгледаме на кратко.

Газовите плотове са по-лесни за използване, защото загряват веднага. Те са подходящи за вграждане в дома на големи домакинства, в които се готви често и по много.

При газовите котлони пламъкът се разпределя по-равномерно по повърхността на дъното на съдовете, което забързва приготвянето на храната.

Още едно предимство на захранваните от газ котлони е използването на по-евтин начин за готвене, тъй като цената на газта все още е по-ниска от тази на тока.

Електрическите плотове за вграждане имат концентрирани точки за нагряване, което не предполага равномерното разпределение на топлината. Те загряват значително по-бавно от газовите котлони.

Това, което ги прави предпочитани от някои хора е лесното им почистване и дългият период за използване.

Как да изберете плотове за вграждане – големина, форма, цветове

След като обсъдихме начините за захранване е време да обърнем поглед към външния вид на плотовете за вграждане. Както виждате, в нашето портфолио сме подбрали котлони с различна форма и големина, които са подходящи за вграждане в кухненския плот.

Когато избирате подходящ плот за вграждане трябва да обърнете внимание на броя на зоните за готвене. Повечето хора предпочитат котлони с 4 плочи за готвене, но ние също предлагаме такива с 2 зони, които заемат по-малко място.

Формата на котлоните варира между малка, средна и голяма. Препоръчваме ви да изберете плот, който предлага различни по големина плочи, където може да приготвяте ястия в различни по размер съдове.

Не на последно място трябва да се информирате за мощността на котлона. Колкото по-висока е мощността, толкова по-бързо и качествено ще може да приготвяте любимите си ястия.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от