Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Стъргалки

Филтри

1-4 от 4 продукти

Филтри

1-4 от 4 продукти

Колко пъти, когато тръгвате за работа рано сутрин, ви се е случвало да се впуснете в битка със заледеното предно стъкло на автомобила ви.

През цялата нощ е валял сняг, а минусовите градуси са го вледенили толкова много, че дори се замисляте дали да седнете зад волана.

От TeMax.bg ви предлагаме разнообразие от стъргалки за лед, които да ви помогнат срещу заледяването през студените месеци.

Предимствата на различните видове стъргалки за лед

Във всеки автомобил има инструменти от съществено значение, такива, без които не можем. Стъргалките за лед попадат точно в тази категория.

Никой от нас не иска да попадне на снежна буря, след която няма никакъв шанс да изчисти колата си от натрупания сняг и леда, който се е образувал под него.

Има различни видове стъргалки за лед, които са произведени за всякакъв тип ситуации – независимо дали трябва да премахнете тънък слой скреж от огледалата си или да изчегъртате големи парчета лед. Обикновените стъргалки са малки и компактни.

Побират се в жабката на колата, за да са по-лесно достъпни и за да няма нужда да ги оставяте в багажника, където ще се подмятат.

Много от стъргалките за лед са комбинирани с други средства за почистване – например с метличка, с която да изчистите снега.

Този тип е изключително удобен, тъй като не се налага да носите метличка отделно и да пълните багажника си с четки за сняг. Ако карате автомобил, чиито ъгли на предното стъкло са труднодостъпни, стъргалките за лед с телескопични дръжки са най-подходящи за вас.

Способността им да се разпъват и да изчистват повърхностите, които не достигате, ги правят незаменими през зимните дни.

Почистването на сняг може да отнеме доста време. Когато отивате на работа, а не сте свикнали да носите ръкавици, студът лесно може да ви откаже от премахването на леда от колата. Затова има стъргалки с дръжки, „облечени“ в ръкавица, с която почистването няма да ви се струва като толкова тежка работа.

Разбира се, има и по-модерни варианти за почистване лед – акумулаторната стъргалка. Премахва леда ефективно, но тъй като използва батерия, трябва да се зарежда.

Това, на което трябва да разчитате при избирането на стъргало за лед, са размера и материала, от който е изработено.

Широкият размер на главата позволява стъргалката да покрива по-голяма повърхност, а качественият материал предполага издръжливост и ефективност при стъргането.

В TeMax имаме всичко, от което се нуждаеш

Винаги можете да разчитате на нашите консултанти, които с радост ще ви помогнат да откриете точно това, което ви трябва.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от