Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Гипс и гипсови продукти

Филтри

1-17 от 17 продукти

 1. ГИПС ЕЛЕКТРИЧЕСКИ KNAUF 2,5 КГ
  ГИПС ЕЛЕКТРИЧЕСКИ KNAUF 2,5 КГ
  2,49 лв.
 2. ГИПС САТЕН 1КГ.ПЛИК ТЕРАЗИД/20БР
  ГИПС САТЕН 1КГ.ПЛИК ТЕРАЗИД/20БР
  1,79 лв.
 3. ГИПС САТЕН ALCIBAY 25KГ/54
  ГИПС САТЕН ALCIBAY 25KГ/54
  7,50 лв.
 4. ГИПС СТРОИТЕЛЕН 25КГ
  ГИПС СТРОИТЕЛЕН 25КГ
  13,99 лв.
 5. ГИПС СТРОИТЕЛЕН 5КГ
  ГИПС СТРОИТЕЛЕН 5КГ
  5,49 лв.
 6. ГИПС ФИНИШ КНАУФ 20КГ
  ГИПС ФИНИШ КНАУФ 20КГ
  12,39 лв.
 7. КИТ ГИПСОВ ПРИМА СУХ 300ГР
  КИТ ГИПСОВ ПРИМА СУХ 300ГР
  1,49 лв.
 8. ФУГОПЪЛНИТЕЛ SUPER 5КГ.
  ФУГОПЪЛНИТЕЛ SUPER 5КГ.
  8,99 лв.
 9. ФУГОПЪЛНИТЕЛ ФУГЕНФЮЛЕР 5 КГ KNAUF
  ФУГОПЪЛНИТЕЛ ФУГЕНФЮЛЕР 5 КГ KNAUF
  8,49 лв.
Филтри

1-17 от 17 продукти

Онези от вас, които са в процес на ремонт, навярно са запознати с това, че всяка една дейност изисква не малко усилия, прецизност и използването на висок клас материали, гарантиращи безупречни крайни резултати.

Ние от TeMax ви предлагаме доказали се модели гипс и шпакловки, които достигат до вас, благодарение на едни от най-утвърдените фирми производители на пазара.

Какво ще откриете в катергория Гипс

В този сектор сме вместили наистина богато разнообразие, което да отговори на търсенето на всички наши клиенти. Тук можете да си закупите точно онзи артикул, който да изглади до съвършенство всяка една от стените в ремонтиращото се помещение.

Освен това не се изисква да инвестирате кой знае каква сума средства. Погрижили сме се за това ценовият каталог да отговаря всячески на финансовите възможностите на масовия потребител.

Разполагаме с различни разфасовки. Можете да си закупите голям пакет гипс или сатен гипс, в случай, че ремонтът е по-мащабен или да се сдобиете с далеч по-ограничено количество, ако сте решили просто да поправите нещо далеч по-малко като площ.

Какво е основното предназначение на предлаганите от TeMax гипсови шпакловки?

Основното предназначение на гипсовите шпакловки е да изгладят до съвършенство всяка една стена или таван. В зависимост от състава си, те позволяват да бъдат използвани в сухи или по-влажни помещения.

Почти винаги използването на този вид строителен материал се оказва належащо, ако сте решили да пребоядисвате или сте с намерението да облепите помещението в нови тапети, които да освежат цялостния му вид.

На пазара се предлагат няколко вида шпакловки. Едните от тях са сухи смеси, които следва да бъдат разредени с вода. Другият вид са пастообразни вещества, готови за употреба. Когато сами сте решили да се заемете със задачата да приготвите сместа за използване, то съветът ни е да четете внимателно инструкциите, посочени от производителя.

В случай, че има нещо, което не е ясно за вас, то не се колебайте да се свържете с наш представител. Разполагаме с опитен екип от специалисти, които са в готовност да съдействат, с цел извършване на възможно най-разумен и информиран избор.

В онлайн магазина ни TeMax ще откриете наистина богата гама от висококачествени гипс и шпакловки, които ще гарантират положителен и мечтан завършек на ремонтната дейност, с която сте се захванали.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от