Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

PVC облицовка

Филтри

1-19 от 19 продукти

Филтри

1-19 от 19 продукти

Когато човек избира дизайнът на своята кухня, той често забравя за гърба на самата кухня и това, което трябва да се сложи покрай топлата зона. Взимането на решения в последния момент може да доведе до неприятни последици и много съжаление.

За щастие от TeMax.bg направихме селекция от продукти идеално подбрани за нуждите на тези, които искат възможно най-доброто без да се налага да дават високи суми.

Тук ще намерите идеалните PVC облицовки за вашата кухня, с която можете най-сетне да постигнете усещане на завършеност на своя дом.

Скритите ползи на новите PVC облицовки

Това, което знаем от опит за ПВЦ-то като материал, е че не е токсично при нагряване, може да се ползва покрай храни, и че е особено леко.

То също така може да бъде оформяно по всевъзможни начини с топлина и високо налягане, което го прави доста трайно при подобни условия.

Щом пластмаса от подобен калибър се оформи, тя става почти невъзможна за дооформяна, освен ако не се вдигне температурата значително над фабричната. Всичко това има смисъл, когато се сетите, че подобни PVC облицовки се ползват като гръб на кухни.

Всички тези ползи са само една малка част от причините хиляди хора да ги изберат именно за тази цел. Най-важната обаче, е че те са доста евтини покрития за тавани и стени.

Съвременни техники за покриване на стени тавани

ПВЦ-то е универсално обичан материал – от една страна заради неговото изобилие, а от другата страна заради гъвкавостта, с която той може да бъде превръщан в различни форми.

Почти няма приложение, за което ПВЦ-то не е подходящи, освен може би съдържане на силно корозивни химикали. Всичко друго е напълно в обсега на самата материя и използването ѝ като облицовка за тавани и стени не е изключение.

Тук можете да намерите наистина богат асортимент от покрития за таван и стени за вашия дом, с които можете не само да разнообразите своя дом, но и можете да го направите значително по-интересен.

Знаем, че за вас загубата на време и пари е непоносима, затова решихме да ви спестим и двете и направихме този каталог, в които можете да намерите всички видове облицовки от ПВЦ на отлична цена.

Кое е специалното на TeMax.bg

Това, което е уникално и специално в пазаруването от TeMax.bg, е че ние се стараем със всеки артикул да ви приближим към идеалното домакинство.

Знаем, че това е субективен конструкт, затова всяка категория е пълна с богата селекция от продукти от познати производители – само така можем да дадем шанс на всеки да откриете точно това, което търси.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от